Dagsens tips: skippa Angelina Jolie-filmen ”Beyond Borders”

28.9 - om avklarade moment.
Dagsens tips: gå på artonårskalas!

för det var tamigtusan det värsta jag sett på länge.


Den sändes på en kanal – minns inte vilken – för undefär en månad sen och i brist på bättre sysselsättning satt vi som två skruvande maskar framför TV:n och tittade. Från att tidigare haft enbart gott att säga om hjälparbetare och andra godhjärtat engagerade fick den här skitfilmen mig snart att tänka elaka saker om korkade själviska icketänkare som i omtänksamhetens namn rör till mer än de fixar. Inte blev det direkt bättre av att svältscenerna från Sudan två gånger bröts för reklam den här filmen presenteras i samarbete med Magnum mini* eller va fan det var.

Nä. Gör nåt vettigt istället för att ägna tid åt sån här dynga: Hollywood när det är som allraste sämst.

* jojo. okej. ”fränkly maj deerr aj dånt givv ödäm”-tjejen är söt som socker. men tajminen i just detta fallet av sällsamt dålig art.
28.9 - om avklarade moment.
Dagsens tips: gå på artonårskalas!
6 comments Lägg till din
 1. vad bra, och coolt, att du förstår. Det är inte alla som gör det.

  Och helt absurt att de bryter för magnumreklam, haha. helt misslyckat. ibland undrar man om de tänker efter över huvud taget.

 2. Nu är jag så där lite anarkistisk igen och bara svarar;) Men vill så gärna säga TACK vännen för ditt inlägg! Kramkram

 3. Det är 32 bitars operativsystem (XP eller Vista, spelar ingen roll) som inte klarar av mer än ~3gb, men med 64 kan man ha 2^64 GB… 🙂 Eller mer i praktiken 128GB, även om det är fullt tillräckligt 🙂

  Jolie-filer brukar förresten tyvärr vara av det sämre slaget…

 4. Hanna: kanske inte alla, men de flesta?!

  när det gäller reklam har jag försökt börja sluta irritera mig. det handlar bara om att sälja. moral, etik och vanligt jäkla förnuft verkar [oftast] inte existera i den världen.

  Britt-Marie: åhå, du din lilla rebell där 😉

  självklart är du undantagen.

  jag håller verkligen tummarna för dig!!

  Otto: öh… virrvarr! du blandas begreppen så jag blir helt förvirrad, fast om jag förstår det rätt så klarar 64bitars-operativsystem att hantera mer än de 3GB jag dillade om?

  tack!

  älskar att lära mig saker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *