13.10 – om partiledardebatt.

12.10 - om att vara dykt babysjöstjärna!
14.10 - om lång natts färd mot lång dag [mobilnos].

Visst kändes den stundtals regisserad? Jag gäspade mig igenom ungefär halva innan jag gav upp. Och för att inte orsaka hjärtsvikt lämnade jag TV:n innan jag blivit alltför upprörd. Politik är Intressant. Men Förutsägbar. Verkligheten verkar bara användas i debatten när den passar politikerns syften? Att erkänna egna misstag är lika avlägset som att berömma en motståndare.

Störst frågetecken bubblade upp efter Mona Sahlins uttalande: ”vi vill inte ha tillbaka förmögenhetsskatten men vill ändå få ett högre skattetryck ur det segmentet”? Jaha. Ska ni jaga bort skattebetalare nu igen? undrar jag. Fast hon är ruskigt snygg nu Mona. Det är lättare att lyssna på en vacker människa, vilket alltid låg till Görans nackdel.

Slutligen. Jag tycker Lars Ohly är obehaglig. Han snackar rättvisa, men det är obegripligt hur det kan kallas rättvist att några betalar allt och några betalar inget. Millimeterrättvisa är en sak [och omöjlig]. Procentuell en annan [och den jag förespråkar]. Lars Ohlys rättvisa är är bara orättvis. Inte ens utseendet kan rädda honom där.

12.10 - om att vara dykt babysjöstjärna!
14.10 - om lång natts färd mot lång dag [mobilnos].
2 comments Lägg till din
  1. Bra skrivet! Problemet jag har med mona jämfört med Göran är att hon är så sjukt lugn hela tiden, går aldrig på attack eller höjer rösten. Bara som sagt är snygg och lägger monotona kommentarer med ett litet förföriskt leende som inte går hem hos mig. Göran var ju en sjukt duktig retoriker, någonting som alltid är intressant att titta på oavsett partitillhörighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *