19.10 – om indianhövdingen Tjöta Röven.

18.10 - om "vad ska jag ha på mig idag?".
20.10 - om spärrgrind, korkad instruktion och att inte räcka till.

Nu har hon legat där uppe å nosat sen halv nio. Konstant. Mmmmhmm ngangangaa gagagadadagaga döhdöhah. Vill inte sova. Tydligen. Men är helt nöjd med att inte ha nån annan än sina mjukdjur att prata med. Vet ju inte vad dom tuggar om; men kanske berättar hon att hennes föräldrar skolkade henne från Babysim idag? Och att hon hälsat på nya Elias (som inte var hemma), ettåriga Arvid inte heller hemma) och nya Nova (både hemma å bjöd på kaffe!).

Katten Schweppes däremot bollsover på fåtöljen i hennes rum… hur det nu är möjligt att sova i det där oväsendet!? Katter kan sånt som vi människor inte kan. Förutom att alltid landa på fötterna. Aparently.

PS. Nä, det är inte Tias som gästbloggar och skriver om mig.

18.10 - om "vad ska jag ha på mig idag?".
20.10 - om spärrgrind, korkad instruktion och att inte räcka till.
8 comments Lägg till din
 1. Är det dottern som pratar med gosedjuren? Isf är det väl fantastiskt om hon sovit ända till halv nio! Våra barn var uppe före tuppen när de var små.

  Funderade du på biljetterna till Idol-finalen? Vad jag hörde häromdagen, kan ha varit i fredags, så ska det visst finnas biljetter kvar på tv4.se, jag köpte våra på ticnet.

  Happy Monday!

 2. anne: nja. halv nio på kvällen alltså! kolla när inlägget är postat 😉 å hon fortsatte prata sen i ytterligare en kvart ungefär. innan hon slocknade snorsnark nästan hela natten. jodå; hon sovar det lilla pyret! brukar vakna nån gång mellan sju och halv nio på morronen, men somnar oftast om efter välling 🙂 formbart barn? njo. kanske lite 😀

 3. Världens skönaste kattnamn tror jag 🙂 Schweppes! Drycken lär ju förresten knappast användas till någonting annat än spritmaterial? 🙂

  Kvaliteten borde ju inte bero på vad man använder för överföring till själva enheten så länge den är digital. Men det kan säkert bli problem att skicka över mycket högupplöst eftersom överföringen är för långsam. Själv kör jag nästan bara dvdrips och bara på en tjocktv, så kvaliteten kan knappast påverkas hur som 🙂

 4. Usch, vilket dåligt samvete jag fick av den kommentaren. Skämmes på mig!

  Och jag. Jag pratar fortfarande med mjukdjur.

  Kommer nog aldrig att släppa det där.

  =)

 5. Fast babitjöt är typ det gulligaste som finns. Det är mycket de kommer undan med de små rackarna, enbart på grund av söthet.

  Tilläggas bör dessutom att jag inte jobbade direkt för SOS barnbyar, utan genom Face2Face. Det är mycket möjligt att de inte har någon som helst aning om hur oseriöst deras projekt hanteras.

 6. Otto: namnet är inte det coolaste med den månsen faktiskt 🙂

  nja. jag är osäker på om det överhuvudtaget funkar? måste du inte ha en mediaspelare i anslutning till USB-läsaren?

  Kotten: äh! inte meningen att göra samvetsdålig!! sorry kåmpis…!

  Hanna: jo. det förståss. men när hon ska sova är det inte riktigt lika gulligt. eller alltså.. gulligt är det (alltid lika gulligt!), men inte lika önskvärt 🙂

  Rebecca: jaförtusan. här nosas det för fullt! alltid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *