20.10 – om spärrgrind, korkad instruktion och att inte räcka till.

19.10 - om indianhövdingen Tjöta Röven.
21.10 - om ett grattis till Stalkern och hennes bäbi!

Hedbertsarna kan tyvärr inte beskyllas vara snabbast agerande nosar i stan. Det är nästan två månader sen vi köpte säkerhetsgrind till trappan från öfre hallen. Häromdan påbörjades uppmontering, ikväll gjordes jobbet klart och nu ståtar Acta Graco där. Å inte tack vare medföljande instruktion kan jag lova. Fy för den lede sicken idiot som konstruerat den.

Ibland räcker man inte till. Som jag just nu [långt och alltför personligt för att beröra mer än så]. Och som Actas manualinstruktör.

Fan.

19.10 - om indianhövdingen Tjöta Röven.
21.10 - om ett grattis till Stalkern och hennes bäbi!
8 comments Lägg till din
 1. Men söta du! Hur är det fatt? Jag har fortfarande inte fått upp någon trappgrind jag heller kan jag meddela. Och då har min dotter ändå klättrat och ramlat ner ett par steg! SKA fixa grind i veckan!

  Stor kram till dig.

 2. hej ullrika. jag kommenterar inte här särskilt ofta då jag för det mesta inte riktigt förstår vad du skriver (din blogg är ju väldigt intern). Dessutom har jag ju inga barn och livet som småbarnsmamma är väldigt främmande för mig. Det är roligt att du kommenterar hos mig och jag undrar om du ville utveckla vad du tyckte var "så korkat" etc. Då särskilt för att det var en rätt otrevlig kommentar.

 3. Haha, det är därför man aldrig någonsin ska titta i en manual – chansa bara! En skruv här, en där, sen är det "klart" 🙂

  Nej, jag har liksom nästan alla andra privatpersoner laddat hem Photoshop. 10-12000kr eller nåt är inte så lätt att lägga ut för gemene man. Alternativet är att sätta sig in i GIMP som är en gratisvariant av Photoshop, men då kan man fråga sig vad Adobe förlorar mest på – att en person som ändå aldrig skulle kunna köpa programet laddar ner det olagligt, eller att samma person laddar ner en konkurrerande produkt. Adobe har faktiskt själv sagt att den olagliga nedladdningen ökat försäljningen av deras produkter bland privatpersoner eftersom fler kommer på tjusningen med design och bildhantering. O sedan "binder" man ju upp sig lite vid deras produkter, som brukligt är är ihopkopplade i stora serier (Dreamweaver tex), vilket gör att försäljning av kringprodukter ökar.

  Förresten, självklart får du sno vad du vill från bloggen!

 4. Oj, det där lät verkligen som att jag ville skjuta ifrån mig ansvaret på min olagliga handling, vilket såklart inte är fallet 🙂

 5. Petra: äsch. det går väl att lära att inte klättra i trappan säkert! bara att vi inte vågar chansa.

  H: inte min mening att vara otrevlig. f'låt. det jag menar med korkat är knarkliberalism.

  Otto: inget gott som inte har nåt ont med sig 😀 höh!

 6. Snabb, här ska du få höra om snabb… Vi köpte en byrå i Augusti, från stora möbelvaruhuset som börjar på I…. När husbonden skulle sätta ihop belätet så visar det sig, ännu en gång, att en del här och en del där inte passar… Vad gör La familja?? Jo vi sätter ihop ovan nämnda byrå så mycket som är möjligt ställer upp skiten i hallen kvittot ligger ovan på och nu väntar vi bara in rätt tillfälle för färd till ikea….. Gud vet när det tillfället kommer infinna sig :)… Du räcker nog till ska du se, även om det inte alltid känns så… // Stor Sol på dig

 7. Petra: haha! det där hade aldrig kunnat hända i min familj…!! 😀

  Stalkern: jo fast – å bli inte lessen på mig nu darling – den har väl en rätt bra plats i plast som tiderna är just nu? 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *