23.10 – om igenkännbara tecken.

Dagsens tips: gå på bröllop!
24.10 - om ettårskalas på STORMotellet!

Symptomen var i det närmaste övertydliga:

  * magen knyter som vore den på väg att vändas utochin
  * mår kräksilla men hela tiden hysteriskt hungrig
  * snurrhuvud och halsklump
  * spärrballongstarmar
  * obstipation

Jodå. Magkatarr så det hade kunnat skvätta om det – om jag varit förmögen att på ett eller på annat vis göra mig av med skiten. Nu kunde jag inte det, å trots iproppning av medikament har krampen bara släppt lite. Men, mycket bättre än igår är det iaf.

Om nu både symptom och möjlig lindring är kända; Orsaken då? Njo. Den är lika känd. Eller dom är lika kända, för det är flera på varandra följande crappy omständigheter. Jag är för kort överallt [för lite tid med Mattias och Maali, för otillräcklig på jobbet, för mycket strul med min bror] och till slut blev det väl för mycket. Är glad om det gör halt vid en enkel magkatarr. Mycket värre saker kan ske.

bäbin som lärt sig skaka på huvudet,

nänä! man ska inte ha ont på sig!

Tjo till alla er som har det lika struligt, och till er som inte har det såklart :) För oss förstnämnda: se till att det vänder! För er andra, behåll flowet för tüsan!

Dagsens tips: gå på bröllop!
24.10 - om ettårskalas på STORMotellet!
9 comments Lägg till din
 1. Låter inte bra detta. Hoppas att det stoppar med detta och att magkatarren ger med sig. Ta signalerna på allvar… hmmm kommer verkligen från rätt person 🙂

  Apropå pulsträning så har du helt rätt när man helt tappat formen är det ju rätt kul att börja jobba upp konditionen. Men just nu kanse du inte ska ta på dig för mycket??

  Jag har skrivit nåt inlägg för jättelängesen om pulsbaserad träning ska leta upp det så kan du få läsa på. Usch nu är jag upp för sent och ska gå och lägga mig.

 2. Taet lugnt, antar att du vet att det är den enda riktiga boten…. Fast jag vill att du ska vara glad lugn och lycklig. Vad dom en gör försök att släppa dom fria att göra det på eget ansvar, inte ditt aldrig ditt ansvar… Okej :D// Stor sol på dig, magen och familjen

 3. Du… Allvarligt vännen.. Släpp alla måsten! Klart som fasiken att du inte räcker till när du försöker att "snudda stjärnorna" utan stege…

  Om du inte mår bra.. Mår inte din familj bra. Du ska alltså ta hand om DIG!

  Snälla.. Titta på din tjej.. Om du tror att hon lider så måste du fasiken sätta dig ner och fundera. Det du och hennes pappa ger henne är ju det perfekta. Malii, vet faktiskt inget annat! (hahh.. Låter ju som audiologen som meddelade att min yngsta har en liten hörselskada)..

  Släkten ja.. De är bara värst! ;-).. Men du har inte mer ansvar för dem ä vad de har för dig!

  Jobbet!?!? Men du.. Sluta fläng, sluta fara runt och tro att du ska kunna "heltida" på halvtid (kommer inte ihåg hur mycket du jobbar)…

  Stanna upp! Prioritera dig! Prioritera din familj (Malii & mannen).. Låt det andra bli vad det blir!

  Pok

  Mallakännerigendetbralla

 4. Hanna: fyndig och stödjande, kamratligt perfekt kombination! tack snälla du.

  Helena: jo, jag försöker lugna mig. men det är så galet svårt att få plats med allt. kanske kan träna stresspuls istället?

  Annaa: usch ja, hade nästan glömt din dumma galla.

  Petra: jodå. men.. lätt att veta, svårt att efterfölja 🙂

  Malla: hörselskada? det har vi väl alla lite till mans? att plocka fram vid behov!

  Britt-Marie: jodå. det går! ska bara komma på hur…

 5. Åh, vad tråkigt med magkattar!! Hoppas att det snart ger med sig.

  Sedan är jag rätt övertygad om att du är tillräcklig för det visar ditt dåliga samvete:)). Annars tror jag inte du hade oroat dig. Det blir så när man har barn, man blir mer splittrad och kan inte vara på topp överallt.

  Tillräckligt bra!

 6. Noemi: du är så peppig och gullig! tack snälla du!

  jag tror inte det här har med mig som förälder att göra. jag har "alltid" vart så här kontrollbehovig, vilket i slutändan brukar resultera i typ noll koll istället… märkligt att jag aldrig lär mig!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *