25.10 – om fler orsaker till stressmage.

24.10 - om ettårskalas på STORMotellet!
26.10 - om sista gången babysjöstjärna!

Ett sånt där sesigsjälvuppifrån fågelperspektiv fick mig att hjälpa vindtårarna på traven när jag på väg mot bilpoolarna hajar till inför mig själv, hastandes sin kos gatan fram; en Pepsi Max (å jag som inte ens gillar läsk?) i ena näven, kaffekoppen i den andra och under armen färdigbredda smörgåsar i påse. Vad jag åt till frukost hemma? En Losec…

24.10 - om ettårskalas på STORMotellet!
26.10 - om sista gången babysjöstjärna!
2 comments Lägg till din
  1. om ullisars mage mår dåligt,så förstår jag det,med den frukosten kan INGEN mage må bra.

    För tusan flicka lilla ge din mage OCH dig själv en fair chans att må bättre än sämst!

  2. maddejuliamamma: äsch då. jag brukar inte äta mer frukost än så här när jag jobbar. minus losecen då 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *