4.10 – om tvärtomförsovning.

2.10 - om klapp, försvunna hästar, Debatt och prisavtal.
5.10 - om höstsomfan, lamskinn och kort visit.

Det är ett historiskt ögonblick. Jag är (av misstag) en halvtimme tidig till bilpoolarna… Så står jag där nedanför Maddahs hus å ser snopen ut.

Lär inte hända igen på den här sidan midsommar. Fast vi kom ju till jobbet i tid 🙂

2.10 - om klapp, försvunna hästar, Debatt och prisavtal.
5.10 - om höstsomfan, lamskinn och kort visit.
7 comments Lägg till din
  1. Får väl medge att jag försenade oss lite då jag inte var riktigt redo när du messa mig mitt i morgon duschen. Men oj vad jag snabbade mig på.

  2. lite extra morr till maken som noterade att jag släpade mig ur sängen ovanligt tidigt och som senare kommenterade det med "jag blev så glad att du äntligen insett att du inte måste stressa på morronen"… hade han inte bara kunnat ge mig lite synligt kredd redan där på morronkvisten så hade jag gladeligen krypit tillbaka ner i hästens igen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *