10.11 – om det som var tänkt att bli första såpadan på flera månader.

9.11 - om SM-guld på Örjans Vall.
Dagsens tips: gör fynd!

Två tredjedelar av familjen är hosthost, en tredjedel är snorrinnsnor och den tredjedel som inte är ynff spenderas inte heller dan inom egna husets väggar. Bäbi hostsnarkades en liten stund i sin säng och jag parkerade mig då framför Philip – för att för första gången på hurlängesomhelst uppdatera mig på Hem till gården och Våra bästa år. Det tog inte lång tid förrän snark och host byttes till snyft och gråt och efter några nappluppningar får det ses som bättre försöka aktivera sjuk bäbi med nya leksakerna än att tvinga henne sova (som hon verkligen behöver, men apselut inte vill).

Alla tre tredjedelar hedbertsar är förresten otroligt glada men trötta efter helgen! Sjukdomarna kunde faktiskt inte kommit bättre!

9.11 - om SM-guld på Örjans Vall.
Dagsens tips: gör fynd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *