1.11 – om isbitsväder.

31.10 - om bästisens nya bäbi! [mobilnosning från jobbet]
2.11 - om lagd bäbi ligger (inte).

Den vintertid nu kommer. Inte bara på uret.

Imorse hade jag tvingats skrapar KET-rutor – om jag inte haft lyxen att åka annans redan färdigskrapade uppvärmda bil till jobbet :)

För övrigt anser jag att det här att med sommar- och vintertid (dvs, vrida klockan fram å tillbaka) är krångligt. Tydligen drabbas äldre av olycka också (fler infarkter inträffar kring tidsomställningarna). Varför krångla till det? Resten av världen klarar sig ändå? Därför föreslår jag:

  ingen har väl problem med att dra tillbaka klockan en timme på hösten?
  kan vi inte bara fortsätta med det
  och strunta i att vrida fram den på våren?

31.10 - om bästisens nya bäbi! [mobilnosning från jobbet]
2.11 - om lagd bäbi ligger (inte).
6 comments Lägg till din
 1. Det är inte ju inte så att den där timmen försvinner på något vis, så jag tycker också att man lika gärna kan låta bli att dra klockan fram och tillbaka som om det vore någon jäkla… ja, något annat man kan dra fram och tillbaka. Typ trädgårdsmöbler, eller nåt.

 2. Vet att det en gång fanns argument för varför vi skulle hålla på med detta onödiga tids-joxande… Idag kommer jag bara ihåg att argumenten fanns, inte vilka de egentligen var…;)

 3. Såvitt jag förstår är det rätt många länder som använder sommartid? 😛

  Roligast var det i Australien, när inte alla delstater ville vara med om strulet med klockan. Så på sommaren har de olika tid, i samma land 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *