13.11 – om fårskinnstofflor

Dagsens tips: släktkalas!
14.11 - om fyra färdiga gå.

Ha! Trodde jag hade god erfarenhet av märkliga säljsituationer! ;D Den jag hamnat i nu är märkligare än märkligast. Sicken stjärna jag traderat av!? Kallar mig ”galen” för att jag ställer mig en smula fundersam till skicket på dessa tofflor – som i annonsen knappast beskrevs som ”loser i matfajt”, eller ens som begagande. ”Begagnad” hade förresten ändå varit en enorm överdrift. Oanvändbara” ett mer rättvisande adjektiv. Eller?Kanske är jag kinkig. Kanske finns det viktigare saker i livet att bry sig om än kräklortiga fårskinnstofflor. Kanske finns det nån som vill köpa ett par sämre begagnade fårskinnstofflor? Jag har ett par att erbjuda i så fall. Inte till dig som är svagmagad. Eller vill använda tofflorna. Men kanske dig som vill hjälpa värma vovves tassar? Utomhus. Eller nåt.


ps/tillägg

14 november

budade hem tofflorna i ett ”paket” med vinterjacka, -byxor, vindfleece och mössa. fleecen var jättefin! brallorna hade iofs en knapp näve lekplats i varje ben men var utvändigt helt okej [tror jag!?]. tills pälstofflorna plockades fram ur paketet kändes köpet lyckat!

idag fick jag ett modigt infall och studerade mössan närmare. i dagsljus. jodå. lortig som få. alltså. jag fattar inte? hur kan man sälja otvättade kläder?? eller, om tvättade [vilket jag faktiskt inte tror, sand och grussolk går minsann bort med lite tvättmedel] så brutalt smutsiga att ”väl använd” blir ett uttryck way off bästföre.

av förklarliga skäl vågade jag inte undersöka resten av plaggen lika noggrant. kanske har jag samlat inuff kurage tills imorron 🙂


Dagsens tips: släktkalas!
14.11 - om fyra färdiga gå.
8 comments Lägg till din
 1. Usch! Är det tradera kan du ju alltid lämna negativt omdöme, om det var blocket får du nog bara bita i det sura… trist! Annars lär väl Rusta ha liknande för <100kr, så kanske är det värt ett besök? Coop? Maxi?

  Miss secret agent-tjejen? Hm? Sandra Bullock kanske? Hon är med på ett hörn ja. Faktiskt en riktigt bra insats också. Hon kan också, någonting man inte tidigare fått sett.

 2. Fy! Vad läskiga laddor……SLÄNG ….GENAST!

  OTTO:Vad är det för fel på Sandra Bullock?Jag har alltid gillat den tjejen med mycko utstrålning.

 3. Nämen usch så läskigt! Hoppas inte du betalt dyrt för dom=)Kanske kan ge dom till någon i julklapp? Jag har en person jag skulle vilja ge ett par kräkiga ulltofflor 😉

 4. Otto: är tradera. men jag drar mig för att lämna negativt. vill inte ge mig in i den cirkusen. antar den här lortfian ger mig ett negativt tillbaka isf (som nån slags hämnd) o det tycker jag inte det är värt.

  Pamela: exakt vad mattias sa!

  Julia: tror det kanske är att ta i… den piken vore nog oreparerbar 😉

 5. Men hallåååå!! De var ju vidriga. ASG Förlåt, men jag blev helt full i skratt när jag såg bilderna. Jag hoppas verkligen att du inte höll tillbaka när du skulle lämna omdöme på människan som sålde dem??

  Tack sedan för alla gulliga rader i min blogg. Du är la för söt. Jag vidhåller fortfarande att en bloggträff (MED vin) vore på sin plats.

  Trevlig helg!

 6. Så jäkla omdömeslöst att lägga ut dem till försäljning. Men jag har sett sånt förr när jag varit och lämnat kläder till second hand. Folk som kommer med både smutsiga och trasiga kläder som de blir mycket förnärmade över att inte få sälja. Lättare att lägga ut på nätet förstås. Jag skulle nog aldrig våga buda hem något så där.

 7. Men gud vad äckligt! Hur kan folk med att sälja skitiga saker!

  Vad mycket roliga saker Emalie fått i present och lådor är definitivt inget att förakta.

  SV på tips om hur man minskar saknaden första gång bäbis inte sover hemma… det är inte lätt att ge konkreta minskasakningstips…. Men ett tips är faktiskt att låta bäbis sova borta så att OM något skulle inträffa senare som gör att hon måste göra det… Även om man inte vill, så kan man bli sjuk, bryta benet eller vad som helst kan inträffa..DÅ är det väldigt bra att veta att det inte är första gången bäbis sovit borta, utan att det faktiskt gjorts förut – och att det gått bra… Då kan man i allfall ta det lugnare på den delen….

  PS! Måste fråga – är alla fina missar till vänster i bloggen dina egna eller sådana du känner?

 8. Petra: gött att du skrattar! fick mig att dra på smilbanden också!

  Annaa M: jag har inget emot liite trasigt. och liite fläckigt. det jag har emot är otvättat, och trist respons på min "reklamation"…

  Britt-Marie: visst är det märkligt!?

  tackar massor för tips! det där med sova borta innan man måste låter klokt. ehum. ska bara få till ett tillfälle som passar… 😉

  ang missar. jodå! mina allihop! i synlig ordning uppifrånvänster och ner,

  – Misty, den mjukaste goskrävandaste mest högljudda och revirhållande lilla måns jag mött!

  – Mi(ssan), klokast i stan.

  – Minus, hittekatt och kärlekstörstande (min farfar och min pappa har delad vårdnad 🙂

  – Whiskie, blå liten bonnpäls med stort hjärta!

  – Schweppes, min första riktiga bäbi – föddes i mitt knä.

  de två första pälsarna finns tyvärr inte längre, jag förlorade båda förra året. Missan fick efter ett arton år långt härligt kattliv somna i min mammas famn (fan jag är blödigaste nosen, gråts nu…). Underbara lillaste fina Mistyn försvann under tiden vi var bortresta. hon hittades flera månader senare och sorgen kunde på nåt vis få ett avslut. vi kunde äntligen få ro.

  Minus hittades i Skövde, av mina klassisar, följde med mig hem till Varberg och fick stanna hos mina föräldrar när jag flyttade vidare till Lund. där kom han att bli kvar, och delar nu sin tid mellan min farfar och min far (som bor i nära varann); dagtid hos farfar, nätterna hos pappa!

  Whiskien och Schweppes är dom missar som bor hos oss i Villa Morkulla. Mamma Katt och Dotter Katt. Gillar varann sådär, men vi har faktiskt sett dom gå samman mot gemensamma fiender. när Mistyn försvann (syster till Schweppsen) fick dom börja ta eget ansvar. Mistyn var minst av dom alla men jeflar vad hon höll rent! inte ens dom allra största fetaste hanmånsarna vågade sig i närheten av henne! en rolig grej är förresten att vi i vår kattungskull fick fyra små katter med två olika fäder. Whiskien är ju blå, tre av kissungarna blev randig grå med eller utan vitt på nos och tassar. Mistyn var som du kan se brun! och liten. långbent, men tunn. dom andra tre är små klumpkatter, såna med låg tyngdpunkt. olik kvalitét hade dom på päls också. Mistyn mjuk som få, dom andra mer "normalmjuka"!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *