18.11 – om sanning no 5.

17.11 - om sju sanningar.
19 november 2008!

Med referens till förra inlägget förtydligas:

Att jag alltid försöker vara både fördomsfri och ickedömande är sanning. Försöker. Att jag inte alltid lyckas är ännu sanningare. Allra sanningast är tyvärr att jag har fördomar om tyskar, fransmän, romer, danskar, amerikaner och kosovoalbaner. Och om kristna högern. Och om kinesar från Jönköping (å från resten av Småland). Jag har rätt mycket fördomar om medelklass, arbetarklass och överklass också. Precis som om finniga datanördar, långhåriga killar, gamla tanter, medelålders män och afganhundar. Fast jag dömer ingen. Förutom möjligen kristna högern. Dom dömer jag. Lite.

17.11 - om sju sanningar.
19 november 2008!
5 comments Lägg till din
  1. Skenet bedrar.

    Visst är barnen söta. Men uberjobbiga för tillfället. Varenda dag är en lång fajt. syskonhatet har nått taket mellan dem.

    Jag längtar till min weekend.

  2. Kotteby: äntligen ett inlägg till minussidan i syskon-är-inte-alltid-bra… är lessen för din skull. men samtidigt uppmuntrande. om tjugo år kommer dom säkert va vänner?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *