3.11 – om skräckfilm och fickparkering.

2.11 - om lagd bäbi ligger (inte).
3.11 - om no more sköldpadda!

Det finns två saker jag är sämstast i världen på: att titta på skräckfilm och att fickparkera. Det förstnämnda betyder att i stort sett hela helgen fick vara TV-lös. Det sistnämnda att jag i lördags kväll ställde raKETen på våran trottoar, gick in i huset och sa till Mattias att gå ut och parkera…

2.11 - om lagd bäbi ligger (inte).
3.11 - om no more sköldpadda!
5 comments Lägg till din
  1. jag är också fruktansvärt dålig på att fickparkera och undviker det i allra möjligaste mån!:)

    Kram

  2. Jag har fickparkerat riktigt EN gång – det var på uppkörningen;) Då bestämde jag mig för att detta skall jag aldrig mer utsätta mig för – insåg att det bara var tur.. det har jag hållit och på köpet fått lite längre promenader;)

  3. Bobby: jupp. det gäller att inse sina begränsningar…!

    Hanna: apselut! blä. det och filip&fredrik.

    Britt-Marie: haha! jag slapp på uppkörningen. annars hade jag nog varit körkortslös ännu 🙂

  4. Jag är inte heller bra på att se skräckfilmer. Det brukar sluta med att jag kryper längre och längre upp i soffan för att sluta antingen bakom ryggen på någon eller ute i köket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *