4.11 – om valvaka.

4.11 - om att jag för ett år sen faktiskt börjat få värkar...
5.11 - om höstväglag och trasig ugn.

Presidentkandidater och nyhetsankare fajtas i natt. TV4 erbjuder Anna Lindmarker. SVT slår till med Claes Elfsborg. Kanal 5 goes kinda serious och blandar sig i leken med mina ofavvisar Filip&Fredrik framför linsen. Det gör kampen intressant. Intelligenta är dom pojksen. Och åtminstone Filip har tidigare visat stort intresse för, och kunskap om, USA. Kanske är detta chansen för dom att omvända mig?

Som vanligt räknar Europa demokraten som segrare. Om utfallet i den kampen vågar jag inte sia. Det är så få som röstar av dom däringa amerikanarna. Och dom få som röstar röstar ju aldrig som vi tror. Och dom få röstare som faktiskt röstar som vi inte tror kommer säkert från fel delstat. Eller röstar på fel snubbe. Allt i ogynnsam kombination.

Lika osäker är jag på vem som går segrande ur valvaksfajten i min TV. Kanske blir det dött lopp? Det kan vi iaf lita på att det inte blir i presidentvalet. Alltid en tröst.

4.11 - om att jag för ett år sen faktiskt börjat få värkar...
5.11 - om höstväglag och trasig ugn.
5 comments Lägg till din
 1. Jag håller på F&F i valvakefajten såklart=)Kan tyvärr inte vara uppe och avgöra för jag har matteprov klockan 08:20 imorgon…. fräs….

  I övrigt hoppas jag på en mörkhyad seger=)

  Krams

 2. Det har väl känts rätt självklart att Obama ska vinna om man ska tro alla fantasilijoner opinionsmätningar som gjorts. 50/42 verkar vara medel av de "största" opinionsmätningarna verkar det som, men då räknar de ju människoröster och inte elektorer om jag förstått det rätt. I dessa mätningar verkar Obama ta hem segern med 30% eller så? Uppskattar bara…

  något bolag fick ju även i uppdrag att undersöka objektiviteten hos svensk media sedan ett par månader tillbaka. Förvånande nog kom de fram till att svensk media har varit objektiv i bevakning, men det stämmer nog. Presenterar media siffror åt Obama så är det nog rätt svårt att tänka på något annorlunda sätt, i alla fall för oss normala människor 🙂

 3. Jag grät en skvätt.. Obama är värdig och står för en symbolisk seger..

  Jag ger en eloge till motståndarn (hjärnsläpp på namnet).. För hans generösa gratulationstal… Snyggt jobbat!

  Jag är nöjd!

  Pok

  Mallatyckerdettaärhistorisktbralla

 4. Jag är mycket nyfiken på hur F&F klarade sig i duellen? Såg du någonsin på dem? 🙂

  Och du.. bra.. då är vi två som är förvirrade över min ålder. Känns mycket bättre att inte vara ensam 🙂

 5. Jullan: matteprov är viktigare än USA:skt presidentval. om fyra år är det ju ett nytt juh. provet går väl bara en gång. (hoppas det gick bra?)

  Otto: apselut. men jag är i såna här lägen lite vidskepligt och vågade inte skriva vad jag trodde. och hoppades. får se hur det blir nu. jag tror inte Obama blir bäst i alla lägen (t ex i fråga frihandel) men jag håller tummarna. det är ju det enda jag kan göra.

  Malla: ja, visst är det häftigt! rätt overkligt. men. nu när jag tänker på det är väl Condoleezza Rice rätt otippad också? inte för att hon är första kvinnliga utrikesministern (madeleine var rätt tuff hon med) utan för att hon dessutom är svart?

  Hanna: måste erkänna att jag var för trött. men jag såg reprisen (jo, det gick i repris dan efter!) och de var lika prata fortfort och verkaspontant som vanligt. fast det hade kanske varit mer spännande om jag inte vetat vetat resultatet? då hade jag nog varit mer positiv till FF menar jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *