12.12 – om feberbäbi.

12.12 - om julkonservatism.
13.12 - om idolfegisar.

Vi tokhoppades först på ordinär sömnvärme men med sömnen gnuggad ur ögon var hon fortfarande glöggvarmt blossig. Bäbin som annars gråter två minuter per dag (på pottan) har varit blöt i ögonen hela dan. Ingen högljudda tårar utan bara ynkliga snyft. Hela dan.

Fortfarande lika varm vid sovdags så det pluppades Alvedon och trugades mjölk (fick i henne iallafall en tredjedel) och vi önskar henne en gosig feberdrömsfri natt.

Lilla älskade Maali. Lilla älskade kloka Maali! – bättre sjuk nu än om tolv dar!

…och ”problemen” inför julafton känns såklart mindre ju högre tempen stiger.

12.12 - om julkonservatism.
13.12 - om idolfegisar.
8 comments Lägg till din
 1. Oj stackars liten bebi. Glad jag blir att du lyfter fram det positiva ur det tråkiga ullisar och hoppas verkligen att hon är frisk och lycklig bebi till den 24.

  Kram

 2. Stackaren.

  Det är jobbiga tider nu, jag har legat hur länge som helst med feber nu-

  Men, när barn är sjuka känner man sig så maktlös. Man vill bara vara nära hela tiden. Inget får låta fel (för fel) när de andas. Usch, det är jobbigt.

  Och, jag saknar nog känslan i bilden. Jag skriver ofta att de är underbara och gulliga men när man skriver världens vackraste hoppar alla mödrar till. Det är ju deras barn som är:)

  Jag känner så oxå.:)

  Kram

 3. maddah: fast nu har jag kommit på att på två veckor hinner hon ju bli frisk och sjuk igen?? håll alla tummar!

  Alexandra: äsch då!

  Lallis: tack! hon mår mycket bättre idag.

  kristina: men blä. är du också sjuk? kryas!

  jag tycker verkligen fotot är görfint! fast vet du, jag tycker det är så himla coolt att varje mamma har fått den unge hon tycker är apselut vackrast! det räknades ut bra minsann!

 4. Usch, inte kul med liten sjukling. Håller tummar och tår för snabbt tillfrisknande, och inga återfall sådär lagomt till julafton.

 5. S@tu: näää. du har rätt. men i det här fallet tror jag det är nya tänderna som är orsaken. inget "farligt" alltså! å ja tack, den går upp och ner. just idag har den varit helt borta. men imorron kan den ha kommit tillbaka. tar det med ro. så länge hon ser ut att må okej för övrigt är jag inte oroad. så mycket iaf. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *