13.12 – om idolfegisar.

12.12 - om feberbäbi.
Dagsens tips: vänta inte för länge mellan lurvbekämpningarna...

Bänkade mig framför säsongens första hela Idol-program och kan nu inte låta bli att bloggas detta.

Nix. Jag klarade inte att se hela, men nästan :)

Jo. Kevin var bäst och verkar sådär Daniel(som vann första svenska Idol)-trevlig så därför borde tjejen ha vunnit: det är ju tvåan det går bäst för…

Nä. Det är verkligen inget annat än fegt, fånigt och rätt pinsamt att playbacka vinnarlåten.

Ja. Jidhes tid som bra programledare är över!

12.12 - om feberbäbi.
Dagsens tips: vänta inte för länge mellan lurvbekämpningarna...
4 comments Lägg till din
  1. Ja det är jättemysigt att hon kan somna så på mitt bröst ibland, när hon var riktigt liten så sov vi bägge två så (på dagarna) men hon har alltid somnat bra i sin säng också. Men det gäller väl att passa på nu medans hon fortfarande är liten och mysa varje tillfälle man får i akt, för sedan kommer hon förmodligen säga ifrån mer när hon blir äldre!- brukar ju vara så

  2. Och jag totalvägrade se spektaklet och läste bok i sovrummet istället. Men av dotterns skrik att bedöma, så vann Malta-snubben.

    Har du googlat pronerare ännu?

    =)

  3. Kotteby: det var inte så mycket annat som lockade å eftersom jag hört avsnitt ur en del program (tv:n stått på i bakgrunden) så var jag i ärlighetens namn nyfiken på vad dom är för filurer dom där idolarna.

    och ja. det var maltesen som vann. och det var han som var bäst. tycker jag. fast jag röstade ju aldrig. det gör jag av princip bara när det finns möjlighet att idka välgörenhet i samband med röstning – som i melodifestivalen där slantar går till Radiohjälpen. då kan jag faktiskt tänka mig att ringa några samtal. eller, om det inte är nåt som är bra.. slänga till Radiohjälpen en hundring ändå 🙂

  4. Kotteby: glömde skriva, nä! har inte googlat. har mina gissningar på vad det betyder, men väntar på förklaring från dig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *