15.12 – om Wallander – Hemligheten.

14.12 - om farlig babysimrutschbana.
16.12 - om usslig morronfeeling (mobilt från tjifens alfa).

Slumrade framför gårdagens Wallenderfilm på fyran och missade stor del av upplösningen. Tog karaktären Stefan livet av sig? Som verklighetens Johanna [Linda Wallander] så tragiskt gjorde senare?

Vilket oerhört oturligt sammanträffande isåfall.

14.12 - om farlig babysimrutschbana.
16.12 - om usslig morronfeeling (mobilt från tjifens alfa).
5 comments Lägg till din
 1. Jag tycker du verkligen ska försöka, det är skit kul när man väl kommer igång och fattar :)Fråga om du behöver hjälp bara, så ska jag försöka hjälpa så gott det går!

  Ha det bra!

 2. Sofie: usch då. ja det sista jag såg av honom så såg han rätt skabbig ut. Stefan alltså.

  krams tillbaka massor!

 3. Jag såg den där filmen på bio en gång i tiden så det blev inte av att jag tittade i söndags. Men. Jag har hört att de ska göra nya filmer. Eller att de håller på. Det blir ju utan Rapace och utan Sällström (för så hette hon väl?) då. Lite tråkigt.

 4. Jo, det var lite knepigt att titta på Johannas reaktion, när hon hittade "Stefan" och samtidigt veta, att det var precis det hon själv utsatte folk för ett tag senare… Fast på riktigt.. Jag har inte satt mig in i hennes självmord, men jag hoppas ju vid gudarna att det inte var hennes då 8-åriga dotter som hittade henne.

  Såg du Lennart Jäkhel? Vakten som ledde in honom i förhörsrummet och sen sticker in nyllet när Jäkhel ringer på honom, är min vän.. Han är vakt på riktigt på Kirseberg i Malmö, så det var faktiskt hans riktiga arbetskläder han använde där =)

  Vad min mamma, min bror och mina två brorsdöttrar gör i "Hämden" har jag ingen aning om.. Men jag tror jag måste gå på bio den 9:e Jan. och kolla det *S*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *