19.12 – om kanske världens bästaste skräckis och att banga ur.

18.12 - om handlingsförlamad.
20.12 - om varför jag är kattmänniska.

TV3 sänder Alien men jag är chicken och vågar inte titta.

I övrigt har jag och EmmaLi idag gått en långlång promenad. Trodde det skulle hjälpa – min dassighet och hennes trötthet – men resultatet var nerslående för alla. Inga julklappar fick vi köpt heller. Men jag fick med mig vagnen in i ett provrum på H&M så nu är jul å nyår räddade ur har-inget-att-ha-på-mig-träsket.

Skulle ha träffat båda bästisarna idag men när jag satt i soffan igår kväll föll alltsammans över mig och feberblandade tårar fick mig att inse att jag helt enkelt var tvungen att dra i bromsen. Det är inte likt mig, men Mallias var gullig och tröstade. Det är okej att säga nej sa han och pussade bort lite tårar. Vad har jag gjort för att förtjäna en sån?

18.12 - om handlingsförlamad.
20.12 - om varför jag är kattmänniska.
6 comments Lägg till din
 1. Det är klart att du förtjänar en sån… man ska aldrig tvinga sig att göra något. Om man är sjuk är det klart att man ska vila…

 2. Hej Stumpan!

  Ta det lugnt!!!Stressa inte ihjäl dig och tänk på dig själv ibland 🙂 Klart du förtjänar Tias. Ni är underbara båda två. Du vet att du kan ringa om du behöver en babysitter ibland. Jag finns här….iaf till den 7 jan 🙂

  Massa kramisar!!

 3. Gumman..

  Feber, ont i ryggen… Och så julmåsten.. Snälla goa, kloka Ullisen. Att du bryter ihop är väl inte så konstigt? Snälla! Och du förtjänar din familj! Din fina lilla familj!

  Pok

  MallatanuhandomDIGbralla

 4. Du måste vara rädd om din, vännen!

  Håller med Mattias, man måste säga nej ibland.

  Jag vet att det är svårt, håller själv på att öva på det…………

  Massa styrkekramar till dig

 5. Ibland måste man säga stopp och tänka lite på sig själv. Så är det bara. Och självklart förtjänar du din man! 🙂 Ni förtjänar varandra 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *