27.12 – om oförklarligt hat.

Dagsens tips: matcha Maali - del två.
Dagsens tips: hushållsnära tjänster - del två.

Israel besvarar, eller om det var dom som slog först. Jag vet inte vem som är största boven eller om det ens går att säga att nån av dom är mindre idiot än den andre. Kan inte förstå det enorma och historiska hat som får föräldrar att uppfostra sina söner och döttrar i en anda av oförsoning. Varför? I mitt huvud ekar ett enda stort och sorgset Varför? Vem ska sätta stopp? Och när?

Det är aldrig för sent att låta bli att kasta stenen.
Snälla? Nu!
Dagsens tips: matcha Maali - del två.
Dagsens tips: hushållsnära tjänster - del två.
5 comments Lägg till din
 1. Trött (inte nu IGEN) arg (på…) och ledsen blev jag när jag såg rubriken på text-tv och läste 3 sidor text som beskriver att Israel flygbeskutit (bombat?) Gaza med 225 döda och över 300 skadade som resultat och Hamas som dödat 1+4 (om det inte vore så gräsligt kunde man skämtat om arabers kompetens, som det är nu kan man det INTE). EU manar BÅDA sidor till besinning Vita Huset manar Hamas att sluta för att inte trappa upp våldet! Hö va? …Javisst ja det blev ju 5 offer till pga dem. urk jag blir spysjuk, tur att den mannen snart byts ut av en som förhoppningsvis har en annan syn på skuld och skyldighet?

  ps jo jag vet att min baby inte flyger så bra,det är jobbigt för mig. ds

 2. Jo hon är/har varit gravid! 😀 Jag har inte heller så stor koll, men jag troooor faktiskt att hon har fått redan.

  Nu åker jag 😀

 3. Jag ställer samma fråga! Varför? Hur kan det finnas så mycket hat, och finns det verkligen inga andra sätt att lösa problemen på? Denna följetong är allt annat än nödvändig!

 4. Man kanske måste trappa ner hatet succesivt, likt ett beroende. Från sten, till något mjukare,typ leverpastej, för att i näst sista steget kasta bomull och sen helt lägga av! ;D

  Förövrigt så ska du inte tycka synd om mig. Vill bara förtydliga hur värdelös svensk sjukvård är helt allmänt 😀

 5. Mr: det märkliga är ju att Vita Huset lägger sig i överhuvudtaget. sen demokrat-billys dagar har det inte gjorts många knop att hjälpa till i dom här regionerna. eller njo. ris-kvinnan gjorde väl några rundor, men vad hon egentligen ville och tyckte vet jag faktiskt inte.

  det är svårt att värdera skuld. och skyldighet. och liv. för den som fått en av sina käraste bortryckt spelar det INGEN roll om det hör till de trehundra. eller de fem.

  jag vill inte skylla nån. ingen nytta till. men föraktar den som inte kämpar för förståelse. empati. fred. mjau.

  Maja: trevlig resa!

  S@tu: ja. allt detta hat. utan hat mer förståelse. utan hat, inga krig.

  nathalie: scream and shout for president!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *