28.12 – om första gången barnvakt pga jobb – och lite om massa folk.

Dagsens tips: Mission Impossible III.
29.12 - om en bonde till jul.

Julhandel går över i mellandagshysteri och familjen hedbert* måste jobba för fulla muggar. Idag var en sån dag då det inte gick att parallellera arbetstider så Maalis mormor hojtades in som barnvakt (inte för att jag tror hon var svårbedd iofs 🙂 dom timmar våra scheman kolliderade.

Amazingly massa folk i Ullared idag. Trots att GeKås höll stängt. Koreanerna skrattar nog hela vägen till banken: bl a LG och Samsung säljer fina fisken.

* den slarviga men festlig felskrivningen i grattisutskick med mig som PS3:a-vinnare lever kvar!

Dagsens tips: Mission Impossible III.
29.12 - om en bonde till jul.
4 comments Lägg till din
 1. Maali hade det nog super hos sin mormor 🙂 Din stackare som måste jobba, själv har jag suttit och latat mig hela långa dagen. Härligt, härligt!

  Tack för din supersöta kommentar angående Gais. Det var verkligen hjärtat i halsgropen hela den dagen. Men nu är han på bättringsvägen!

  Och jobbet är jag inte så nervis inför, känns mest kul (som tur är) 🙂

  Stor kram till dig!

 2. Noemi: apselut, det utgår jag från att dom hade! fast eftersom min mor är en sån som vill göra allt på "sitt vis" så letar vi fortfarande efter en tom barnmatsburk och utetossar. fast tossarna kan mossan va oskyldig till faktiskt… nå. vi funderar iaf på hur en av bäbins tyghakklappar plötsligt blivit görfläckig – trots att babybjörns fina gröna funnits klart tillgänglig 🙂

  Rebecca: jag blev jätteorolig när jag läste om Gais-misse. och så glad när jag kommit lite längre ner i texten och förstått att alles good typ. ryktet om katternas nio liv är verkligen inte hämtat direkt ur luften..

  ang jobb så hade jag det gött och skönt innan jul med flera dagars ledighet innan julafton. det är helt okej för mig att jobba typ alla mellandagar då!

  bra att du inte är nervis. å det är klart, du har ju redan jobbat in dig som tusan där ju!

 3. Vi hade också barnvakt hela dagen för första gången i fredags då både jag och min man var tvungna att jobba…. Läskigt! 😉 Men det gick bra för Lucas, han hade tydligen roligt hos farmor! Skönt!

  Kul att ha hittat hit, nu ska jag läsa vidare!

  Ha det gott, Olivia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *