29.12 – om en bonde till jul.

28.12 - om första gången barnvakt pga jobb - och lite om massa folk.
Dagsens tips: sätt sprätt på ränteslantarna!

En av Maalis bästaste klappar var plastig och hysteriskt melodiös. En gräsgrön traktor med tillhörande nöffnöff, muuh, gnääähgg och bäääh på illgult släp. Och Pedro. Roliga är djuren, och traktorn. Men roligast av alla (förutom att tuta på lilla runda tutan varje gång vi ber henne) är Pedro. Han är bonden som kör eländet. Han ser ut att vara sydeuropé och har ett tuggvänligt armutsträckt leende. Pedro tar emot EU-bidrag. Tror vi. Han är ju modern? En modern bonde av sin tid. Tack mormorn för Pedro. Skitkul för Maali! Å snart tar kanske batterierna slut? :D

28.12 - om första gången barnvakt pga jobb - och lite om massa folk.
Dagsens tips: sätt sprätt på ränteslantarna!
10 comments Lägg till din
 1. Batterier är mystiska. Ibland tar de slut snabbt, ibland lever de för evigt. Ibland går de att byta ut, ibland inte. Barn kommer lära sig det där så småningom. Jag kommer själv ihåg det.. alltid var det de bästa leksakerna som hade de sämsta batterierna…

 2. Jag vill också leka med Pedro! När får jag komma och göra det? När är Maali-mamman ledig och har en ledig stund som hon vill fylla med Stalkers? Vi vill ju höra stårin.

  KRAAAAAAAAAAAM

 3. Hanna: enligt din eminenta teori hoppas mamma att jag tycker traktorn är bästaste, hälsar hon.

  😀

  Karla: imorron!!

  lekas?

  ja!

 4. DET är vad jag borde köpt till bror min! Själv hade jag en "dianusawus wex" som favoritleksak.

  Och synd att du inte vågade läsa hela mitt inlägg om gta, det var inte alls vad du verkade befara, men ok.

 5. Joel: äsch då. nu ger du ju dåligt samvete… 🙁 kanske vågar mig på då. om några dar!

  testar Njoruns tes nu, hade han dåliga batterier dinosen?

 6. hahah härligt, men jag tror inte att batterierna någonsin tar slut fniss inte på elliots leksaker iallafall..både bra o dåligt hahah

 7. hahah härligt, men jag tror inte att batterierna någonsin tar slut fniss inte på elliots leksaker iallafall..både bra o dåligt hahah

 8. Men jag läste ju inte förrän nu och ingen har ringt mig. Nu har jag somnat så det är för sent för att leka idag. Mjau som du säger…

 9. Karlakompis: vågade inte ringa och "störa" i det jag trodde var familjedan… men nu fick vi träffats en snabbis iallafall! å mamma hälsar att hon tyckte det var riktigt asakul att få pratas såna massor med din gosiga mor en sån lång promenad 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *