7.12 – om en värksam och overksam dag. [mobilblogg]

Dagsens tips: öl är bästast i lagom mängd. [horisontell nosning]
8.12 - om en ynka sekund av ogenomtänkt handling...

Skojigt kalas igår! Men kallt… Å banden spelade för jefla högt! – lyckades tigga två örpluppar å kände mig tönt å vuxnast, tills jag såg att flera knattar också skaffat vadd. Har förresten inte sett en livespelning på årodar. Hade glömt hur ball det är!

Dagsens tips: öl är bästast i lagom mängd. [horisontell nosning]
8.12 - om en ynka sekund av ogenomtänkt handling...
4 comments Lägg till din
 1. Live är bäst!

  Sen när "gullhönan" är vuxen, som HA… Får man hänga med dem.. Då är det live, BIG TIME.. Å då är det så himla praktiskt.. Då börjar man bli lite "lommhör".. Så då är det bara toppen ju högre de spelar! Fiffigt va?

  Låter iaf som ni haft det skoj! Skoj är bra!

  Pok

  Mallaharvaritpåjulmarknadidagbralla

 2. Hej du!

  Jag SA ju att min hjärna inte fungerar! 😉 Nu har jag iallafall uppdaterat vinstlistan – du kom på tredje plats (om jag räknat rätt alltså) hehe! Har förresten varit in flera gånger här hos dig men inte sagt något – ber om ursäkt för det…är nuförtiden bara nöjd om jag ens hinner på toa mellan varven så kommentarer är jag urusel på och jag skulle väldigt gärna sätta ut flera bebisbilder på bloggen (stolt som jag är) men gubben är emot det så innan jag hunnit få honom omvänd blir det tyvärr inga 🙁

 3. just d, du frågade om jag var rädd, OM jag var!!!

  Jag är så fruktansvärt rädd för att bli sövd, att inte ha kontroll och så trodde jag att jag fått cancer, och såg barnen framför mig, hur de skulle växa upp utan mig och alla såna henska sorgliga tankar…Men sen när de sa att allt var lungt och gav mig en spruta morfin, ja då var det liksom lungt =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *