8.12 – om en ynka sekund av ogenomtänkt handling…

7.12 - om en värksam och overksam dag. [mobilblogg]
9.12 - om legitimt skolk från leverans-ut-i-butik?

…så är skadan skedd. Det var i morse. Jag hade missuppfattat en mötestid och fick onajsigt bråttom. Vis av erfarenhet vet jag att det går fortare när jag skyndar s*t*n men glömde i hastigheten bort att synden straffar den lede. Så ledbruten blev jag. Eller muskelskadad. Min rygg klarade inte försiktig men ändå oförsiktig vridning med Maali och pang så kände jag den isande värmen sprida sig. Vuxenpoäng har jag hört talas om. Men klantpoäng? Min score bör vara hög…

Om jag hann till mötet? Njo. Typ! Min mötande Stalker var också sen så det passade sig prima :) Och vi fick en genombra dag i f-kurskollegas nya görcoola hus! Såå häftigt med egendesajnat!! Och snyggt. Du är duktig Jennie!

7.12 - om en värksam och overksam dag. [mobilblogg]
9.12 - om legitimt skolk från leverans-ut-i-butik?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *