9.12 – om legitimt skolk från leverans-ut-i-butik?

8.12 - om en ynka sekund av ogenomtänkt handling...
10.12 - om att bli upprörd i TV-soffan.

Gifetvis megamassa leverans och ryggstukade ullisar försökte ge sig i kast med annat för att kompensera bortfall framför palldragaren. Men hursomhelst känns det alltid taskigt att inte ”hjälpa till”. Hoppas dom förstod. Och om inte; not much ado about nothing… 🙁

8.12 - om en ynka sekund av ogenomtänkt handling...
10.12 - om att bli upprörd i TV-soffan.
3 comments Lägg till din
  1. Näee…

    Nu vet jag inte..

    Jag tycker du ska ligga på soffan, bli tillburen liten vacker dotter för pussar… Lite god handgjord choklad.. Att smaska på och ett glas rött.. Fjärkan inom handgreppshåll.. En snygg massör.. att tillgå och snyggot, du är gift med som servitris… Skärp dig raring.. Be om ursäkt för du knäckat ryggen!??!

    Pok

    Mallasammalikasomduegentligenbralla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *