Dagsens tips: betala med myntet.

3.12 - om symöte med julklappslek!
4.12 - om hoppfullhet, religion och otrolig ibland nästan tärande saknad.

Den här berättelsen är inte min utan snodd ur ett manligt perspektiv

[pliis se till att notera, inte ur min mans perspektiv såklart].

Jag har aldrig riktigt kommit underfund med varför mäns och kvinnors sexualitet skiljer sig så mycket? Jag har heller aldrig förstått det där med venus och mars. Jag har aldrig klurat ut varför mannen tänker med huvudet och kvinnan med hjärtat.

Till exempel:

En kväll förra veckan när min flickvän och jag gick till sängs och passionen börjar glöda säger hon; Jag känner inte för det. Jag vill att du bara ska hålla om mig. Jag sa VA??!! och Vad var det där?. Sedan säger hon de ord alla pojkvänner fasar att höra… Du är inte tillräckligt i kontakt med mina emotionella behov som kvinna, för att jag ska kunna tillfredsställa dina fysiska behov som man. Hon besvarade min frågande min. Kan du inte bara älska mig för den jag är, och inte för det jag gör för dig i sovrummet? När jag förstod att inget skulle hända den natten så somnade jag.

Nästa dag tog jag ledigt från jobbet för att vara med henne. Vi gick ut och åt en fin lunch och gick och shoppade i ett stor exklusiv butik. Jag gick med henne där hon provade flera olika verkligt dyra plagg och när hon kunde inte bestämma sig för vilka hon skulle ta uppmuntrade jag Vi tar dom allihop! Hon ville ha skor också å jag Det går väl bra. Sen gick vi till juveleraravdelningen där hon valde ut ett par diamantörhängen. Tillåt mig säga: Hon var sååå upphetsad! Hon måste ha trott att jag var ett steg från mentalsjukhuset 🙂

Jag började tro att hon testade mig när hon frågade om hon kunde få ett tennisarmband! Hon som inte ens kan spela tennis!? Jag tror nog att hon trodde jag var knäpp som snällt svarade Det går bra.

Med ett jättestort leende sa hon till sist Jag tror att det är allt älskling, vi går och betalar. Jag kunde knappt hålla mig när jag lugnt svarade Nej käraste. Jag känner inte för det. Hennes ansikte blev vitt när hakan föll mot bröstet. Jag förklarade Älskling! Jag vill bara att du håller sakerna en stund. Du har inte tillräcklig kontakt med mina finansiella behov som man, för att jag ska kunna tillfredställa dina vill-ha behov som kvinna. När hon såg ut som hon skulle döda mig slog jag in dödsstöten. Varför kan du inte bara älska mig för den jag är? Och inte för de saker jag köper åt dig?

Tydligen kommer jag inte att ha sex ikväll heller.

3.12 - om symöte med julklappslek!
4.12 - om hoppfullhet, religion och otrolig ibland nästan tärande saknad.
11 comments Lägg till din
 1. Hhaha… Den var.. Manlig/kvinnlig ur flera perspektiv..

  Tror jag "lånar" den vid tillfälle.. Okej?

  Pok

  Mallatyckerdenvareftertänksambralla

 2. Hehe, jag har läst den en gång innan. Då var det en karl som publicerade den.

  Dock är det ju typiskt vissa att tro att bara för att man räcker dem fingret kan de utan vidare få ta hela handen.

 3. Pamela: nä! inte med den här tjejen iaf…

  Malla: den är redan lånad så jag kan inte annat än uppmana dig att göra detsamma 🙂

  Petra: frågan är vilket kön den säger mest om egentligen…?!

  Caroline: jo, den är rätt gammal! tror jag läste den första gången för flera år sen.

  Julia: haha! njä.. den är liksom inte riktig. å frågan är om han inte redan hade kastat dig 😉

 4. Jag har hört den förr och ärligt talat så gillar jag den inte, jag vägrar gå med på att det finns sådana tjejer som anser att killen ska stå för deras finansiella behov men sen så sätter man på TV:n och ser Girls of the Playboy manson och så inser jag att historien kanske inte är så out-dated som jag hoppades…

 5. hamburskan: tror tyvärr det motsatta. många brudar är korkade nog att tro de är värda att bli behandlade som drottningar. ekonomiskt. eller kanske inte många, men iaf fler än tre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *