Dagsens tips: sätt sprätt på kosingen!

Dagsens tips: få medalj!
18.12 - om handlingsförlamad.

Svensk ekonomi behöver slantar i rulling. Så, köp nyårsblåsa och julmat för glatta livet! Och julklappar! Spendera gärna tid på krogen (hög moms) och i butikerna. Hjälp till självhjälp helt enkelt.

Trodde nog aldrig jag skulle uppmana till konsumtion, men i madrassen gör pengarna ingen nytta

PS. När du ändå dratt på dig spenderbrallorna, slänk en slant eller hundra till bättre behövande också. Då får samvetet bomull, en gränslös läkare medicin, en hungrig mat, ett litet barn vaccin, en isbjörn is och kanske en ensam en kram? Till exempel.

Dagsens tips: få medalj!
18.12 - om handlingsförlamad.
11 comments Lägg till din
 1. Du har helt rätt! Många får panik och tar ut alla sina pengar från bankerna i rädsla. Men det förvärrar bara saken. Om saker och ting inte blåstes upp så mycket så skulle allt ha varit lättare att lösas.

  Jag har barn. En liten pojke. Jag är singel och har honom varannan vecka. Han är 4,5 ungefär nu 🙂

 2. Just det där med att göra av med kosingen har jag tyvärr aldrig haft större problem med. Nu har jag i alla fall en undanflykt när jag kommer hem med ytterligare ett par skor. Hoppas bara min karl köper det 🙂

  Och varför fick lilla tjejen en medalj? För att hon orkat med föräldrarna sina så länge kanske? 😉

 3. Yes de är oredigerade 🙂

  Och visst gör det?? 🙂 Sen tog ju jag kort vid maxreflex bara för att visa skillnaden, man kan u välja lite vad man tycker blir snyggast 🙂

 4. Om du laddar ner ett pogram från sidor som adobe.se osv så kommer du bara ha en trailer i en månad.

  Jag har vanliga Photoshop cs3, inge "elements". 🙂

  Jag tror inte de är så jätte stor skillnad mellan dom.

 5. Slänk en slant? Hm.. jag slänker redan så mycket jag kan… så det får väl bli tomtebyxorna då? Fast vi hade ju bestämt annat! Hur gör man då… aha jag slänker dem till krogen, ett annat av dina utmärkta förslag, så gör jag samhällsnytta samtidigt som jag blir onykter! 😉

 6. int`behövs det nån uppmaning till att handla mycko nu i jul ivarjefall,jag handlar och står i så pengarna ryker.Och på köpet blir jag helt vilse i pannan av allt som ska inhandlas innan den STOOOORA dagen.JULEKRAMS TILL DIG OCH DIN FAMILJ/pamsemamse

 7. Vi kommer förmodligen skaffa en tripp trapp från stokke senare, för just nu fungerar den här från ikea bara bra, den fick trots allt 4/5 i betyg på smartson och stokkes 5/5 =)

  Dynan är i bomull med plastad yta som man torkar av eller tvättar 40grader i maskin. Om den inte var plastad hade jag inte köpt den, hade varit för opraktiskt

 8. Jag är helt med, det vet du!

  Jag kan bli Nobelpristagare i ekonomi.. Och du finansminister som tar hjälp av mig! 😉

  Pok

  Mallahoppasalltgårbramedjulenbralla

 9. Maja: ett problem är ju helt klart att alla storinvesterare inte lydde rådet att sitta lugna i båten. annars hade inte börsen störtdykt på det viset…

  hoppas du inte tyckte jag var för nyfiken. tycker bara det är spännande att veta liiite om dom vars bloggar jag läser!

  Anna: du kan ha mig som alibi!

  jag var ju inte med på avslutningen så jag vet inte exakt men jag antar det var istället för diplom typ. och hoppas kanske att det isf var mer för att de stått ut med öppna förskolan mer än att de gjort detsamma med sina föräldrar 🙂

  ellinor: jag har verkligen nollkoll på såna där redigeringsprogram. men vill läras. massor!

  louise: glöm inte hälsa från mig då 🙂

  mr: nja. nu hör ju inte onykterhet i allmänhet till det jag hejjar på, men ett gott vin eller en öl i trevligt sällskap är i mina ögon väl spenderade slantar!

  pamela: njä. kanske inte. men det handlas mycket mindre iaf. blir en ovanligt liten julhandel verkar det som. men det kanske ändrar sig nu sista dagarna…

  massa julkrams tillbaks!

  Alexandra: där slår du spiken rätt på huvet. men. liiite har jag sparat under året – för att inte sitta helt black inför julklappar och mat 🙂

  Erika: antilopen från IKEA är otroligt bra tycker jag. stabil, lätt att hålla ren och eftersom den inte väger nåt och är isärpillbar är den bamsebra att plocka med sig när man är hembjuden till kamrater utan barn(stol)!

  Malla: haha! sicket team! vinnare för alla såklart? 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *