Dagsens tips: sätt sprätt på ränteslantarna!

29.12 - om en bonde till jul.
30.12 - om att ha jobbat klart! (mobil nos mellan kloss, bok, bus och sång i Maalis rum)

Vi fegisar som blandat hängslen med livremmar har trots detta kunnat åtnjuta tusenlappen mindre i lånekostnad redan denna månad. Tjohoo! Att inlåningsräntorna sjunker lika stenartat drabbar oss föga. Här finns ju hursomhaver inget sparkapital att förränta!

Jag har redan sprätt bort nästan hela förtjänsten på asafin åkpåse till Maalis Crescent. Guld is da shit sägs det la! Eller var det bara att det glimmar snyggt?

29.12 - om en bonde till jul.
30.12 - om att ha jobbat klart! (mobil nos mellan kloss, bok, bus och sång i Maalis rum)
4 comments Lägg till din
 1. Det där med räntor bryr jag mig inte om – siffror är grekiska för mig, men jag har uppfattat så mycket som att jag fick rejält tillbaka på skatten – och brände inte ens hälften på nya datorn. Visst… det har känts när jag betalat in från firman, men det är ju nästan som att spara – får ju inte nån ränta på banken att tala om.

  Gott nytt år till dig och den som får tänder – har du fler?

 2. Malla: hihi! klart hon ska matchas 🙂 å dom hade inget mer glänsande än den här…?

  louise: va gullig du är! lovar att lägga det på agendan.

  Bloggblad: njä. det är ju det som är nackdelen. att i samma takt som utlåningsräntan sjunker gör inlåningsditon gifvetvis detsamma 🙁 fram tills för nån månad sen hade jag över 4%:s ränta på mina bankkonton!

  tack för önsket och detsamma till dig!

  ps. jag har bara en som får tänder. faktiskt bara en överhuvudtaget. liten alltså. en man finns också, och två månsar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *