1.1 – om trött dag i eftertanke och lite dåligt samvete. (seg blogg från soffan)

31.12 - om ett gammalt år.
2.1 - om nyårsraketer.

Ja jösses. Grannen smäller av högstsmällande jefla tårtan i världen klockan halv 7 o resten av kvällen är Maali livrädd. Somnade kl kvart i ett. På natten. I Pontus urbana djungel. I vardagsrummet. Jag är alltså inte ensam om att ha varit lite trött idag!

31.12 - om ett gammalt år.
2.1 - om nyårsraketer.
4 comments Lägg till din
 1. Stackare Maalin! Kanske lönar det sig att vara lite seg och sjuk för jag sa inte nåt vid en endaste smäll. Moi! Som är rädd för elvispen! Så det blev ynk av dig hela kvällen och sedan vagnsovning, mysigt på sitt lilla sätt, inte sant? Själv var jag ledseb halva natten pga sjukdom, men idag är det hyfsat. Kram

 2. Öhm, "Pontus urbana djungel"? Häh?

  Trollet sov genom hela tolvslagskrevaderna. Kan ju vara bra att veta om det skulle bli krig nån gång.

  Du har en hidös men välmenad utmärkelse att hämta i min blogg. Och i samband med detta har jag tagit mig friheten att länka. Hoppas det är ok. Got nyt år!

 3. Lilla gumman då.. Måste ju vara skitläskigt med allt pangande när man är 1 år och inte fattar vad som sker.

  LT/ST och jag stod under stjärnregnet.. Wow.. Så vackert och fint!?! Man blir som förtrollad, förhäxad och döv… Men ack så underbart.. Kärlek, tankar, nya synvinklar frodades..

  Jag önskar dig nu 2009..

  Härligt liv med dina M-nosar..

  En rygg som håller, för det du vill..

  En familj som är frisk även i svårigheter..

  Pok

  Till er alla 4.. (katten räknas väl?)..

  Pok

  Malladuärvärdbralla

 4. Karlan: kanske hade hon inte blivit så skraj om inte korkade idiotmossan (läs: jag) fick för mig att gå ut med kiddo i trädgården för att "titta närmare" på explosionerna. snacka om att ångra sig satan… men jag kunde till mitt försvar inte veta att det skulle vara milleniets högljuddaste jefla pjäs. det smällde fasen ta mig mer än nåt annat jag hört i mina dar. kanske var det därför hon blev så skrajsen också. för att jag blev så ställd. försökte tränga mig förbi på trappan in till "lugnet" inomhus men det var en smal jäkla trappa och miljoners (läs: tre) människor ivägen.

  annars var det ett MYCKET trevligt nyår! och Maali var inte lessen nästan nånting (förutom när vi la henne i sängen och skulle gå därifrån så illvrålade hon av skräck LÄÄMNA MIG INTE HÄÄÄR!! vi försökte tre gånger tror jag (eller två) och båda gångerna bestämde jag att vi lika gärna kunde ha henne vaken där nere vid kalaset. istället för att sitta tyst vid hennes säng menar jag. hon lekte gullgit på golvet. eller (hör och häpna) satt i mitt knä helt overkligt länge (en kvart? en halvtimme? trekvart?!)! snacka om lyckad kväll! ärligt! för den sammanlagda timmens gos i mitt knä medan vi diskuterade ränteläget i landet 🙂

  bara hon inte får men av det här lilla älskade lilla underbara lilla Maali:n… att va skotträdd menar jag.

  ser t ex väldigt mycket fram emot att flyga med henne. det låter ju nästan ingenting… typ.

  Anders: jo. hon är ju van vid Crescenten men det gick väldans bra att sova i en sån vagn också!

  du är väl för söt. utmärkelse? måste genast kontrollera. blir generad såklart som jag alltid blir vid såna här tillfällen. av två orsaker. dels för att du berömmer! tack! men också för att du närmar dig länkfrågan så ödmjukt.. själv har jag länk till dig sen urminnes tider. och det utan att fråga om lov… hoppas det är okej ändå?

  😉

  Malla: fast hon är ju nästan fjorton månader och det var jättefina raketer sen efteråt som hon inte ville titta på genom fönstret trots att de inte lät nåt en gång för att de var så långt borta. stackars. snacka om att skrämma morsan genom sin skräck.

  hihi! klart månsar räknas! fast, dom är faktiskt två.. så vi brukar räkna oss som fem i familjen!

  pussar på din nos massor och shitpomfrit va ditt år kommer bli asabra! det är jag övertygad om!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *