12.1 – om släpande tid.

Dagsens tips: bli bjuden på söndagsfika.
13.1 - om regn.

Dålig synk på klockorna i hemmet gjorde lite sen försenad till sin skönhetssalongsdejt. Mallias erbjöd ringa och förklara läget medan jag kastade mig min väg. Döm av min förvåning när jag i trappan på väg ner i källaren hör

– Hej Mia, det är Mattias! [—] Hur är det?

Vad är nu mest märkligt i situationen. Att maken är bundis med nån mänska jag aldrig hört talas om på Agaton (Sax), eller att jag förvånas av att maken är bundis med den där mänskan på Agaton? Om nån är "känner apan" i min närhet så är det han!

Annars? Jodå. Jag är len och fin och har snygga bryn!

…38 timmar, and counting

Tjenixen

Dagsens tips: bli bjuden på söndagsfika.
13.1 - om regn.
4 comments Lägg till din
  1. louise: nänä, du är galen! en vecka bara!

    S@tu: hihi! det skulle va den bästa förklaringen väl?

    erika: gör det inte så ofta, men när det väl sker njuter jag såå!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *