13.1 – om regn. (del två)

13.1 - om regn.
Dagsens tips: fynda solglasögon på rea.

Hela Varberg är inbäddat i ett grått blött dimmigt täcke och jag behöver bara fundera en mycket kort stund för att konstatera att det inte är den spanska räven som lockar. Och i sin originaltext blir det ännu bättre. Iaf om regnet faktiskt stannar i Spanien och inte letar sig ner till provinserna utanför Afrika. Dit vi ska.

Var jag för invecklad nu?

Okej. Ett skämt blir aldrig bättre än att det kan sågas i stycken: När Eliza i My Fair Lady på svenska sjunger om hur "den spanska räven rev en annan räv" så sjunger original-Eliza att "the rain in spain" huvudsakligen stannar på landet.

Comprendes trots explaination locos?

13.1 - om regn.
Dagsens tips: fynda solglasögon på rea.
2 comments Lägg till din
  1. Jag är sjukt med. Hörde dessutom så sent som härom dagen Hasse Alfredsson som spanske greven Lindeman ordvitsa friskt på samma textrader. Lycklig resa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *