16.1 – om reseförsäkring? eller vi hade iaf knappt ens tur med vädret. (mobilnos från ett humörräddande schysst hotell i Meloneras)

14.1 - om kanariskt babysim - eller Nu Åker Vi! (mobilnosar i raKETen på väg till Landvetter)
18.1 - om fortsatt ingen kryad Maali.

Flygreseoroligheten var befogad – av brutalt högoddsad orsak: magsjuk eLi. Tappade räkning efter femte kräkset å till slut bara grön stinkgalla o tre förtvivlade Hedbergsare..

Två läkarbesök senare är vi mindre oroliga men lika lessna.

Mjau.

14.1 - om kanariskt babysim - eller Nu Åker Vi! (mobilnosar i raKETen på väg till Landvetter)
18.1 - om fortsatt ingen kryad Maali.
10 comments Lägg till din
  1. Söta goa ni,så där får det inte vara,hoppas att lillungen inte är sjuk eller hennes föräldrar heller nu när jag skriver detta.Fan vad orättvist och sablans otur nu när jag bara önskar att ni har det supermys.hoppas verkligen av hela mitt hjärta att ni för det toppen från och med idag!/varmaste friskapåer kramen från pamela

  2. Idag har farmor fått krama lite på Clara för hon saknar EmmaLi så mycket. Vi jobbar och står i idag. kallt och kyligt väder har vi också. Vi tänker på er hela tiden. Och håller alla tummarna för att dom sista dagarna på eran resa ska bli bra =)!! Massa pussar och Kramar från Sofie Clara Farmor & Farfar. Krya på dig Maali <3

  3. Nej men usch och fy! Ni som skulle få en mysig failjesemester! Och stackars lilla liten! Hoppas hon mår bättre och att ni kan få njuta de sista dagarna i allefall!

  4. Men nej stackars er, inte alls kul att höra:( hoppas verkligen på bättring inom det snaraste. Massa påkrynings kramar från mig och min nya rosa telefon:)

  5. Amenvafan!!! Hoppas på snabbt tillfrisknande. Ta vara på läkarbesöks- och apotekskvitton och se till att ni får någon form av journalanteckning med er hem till Sverige!!!

  6. till alla gosingar vill vi säga, er snuttiga omtanke rörde åtminstone den ena av oss till tårar (vilket den andre tills detta skrevs inte visste om…)! kan jag skylla på dåligt med sömn och gott om kräk?

    ps till maddah. ny? rosa? need to know more!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *