19.1 – om sol inte bara i sinne!

18.1 - om fortsatt ingen kryad Maali.
22.1 - om hemresan.

Solen skiner bland oss! Iofs inte bokstavligt, fór det har varit rátt kasst váder nu i eftermiddag, men… who cares!!?

Efter en skitjobbig natt (vi ár ju sàna som apselut inte vill stóra grannar etc) med vakentid och gràt men vágran att dricka den allra minsta gnutta wasser, sà… JA! Sicken dag vi har haft! Hon àt frukost!! Inte mycket, men typ en sjuttondedels leverpastejsmórgàs. Och ett Mariekex. Och drack vatten till, alldeles frivilligt 😀

Vi làg en liten stund vid poolen i fórmiddags nár vádret var helt okej. Vi Resorb-brottades loudly med efter sovning lite vissen Maali – sà halva hotellomràdet màste ha hórt.. snacka om drama princess (undrar vad sjutton hon fàtt det beteendet ifràn?!) – och nu i eftermiddag har vi vandrat bort lángs stranden och Maspalomas mot naturreservat och óknen. Fick syn pà en katt, och sà kándes allt ytterligare lite mer kul! Stannade pà ett stálle och mumsade club sandwich alla tre. Jupp. Maali med!

Massa krams fràn nu mycket gladare ullisar! Vad gór det att semestern ár nástan slut nár EmmaLi ár pà sà mycket báttringsvág!? Nada!

Tjenix!

18.1 - om fortsatt ingen kryad Maali.
22.1 - om hemresan.
10 comments Lägg till din
 1. Trollet är ur sin senaste mat-kink- och magsjukapersiod. Men det var tillräckligt nyss för att jag ska fatta vad ett mariekex och en sjuttondels leverpastejmacka är värd. Skönt! Resorb tycker Trollet är förfärligt, och det kan man ju inte klandra honom för. Eller Maali för den delen! Smakar ju fan ju! För vår del hjälpte det att blanda det i nån fruktdryck. Tog udden av läskiga smaken. Ha sköna sista dagar!

 2. Mariekex är bra, kunde hon vissla sen? Leverpajast är mums och glass på mjök är bra om det stannar! Isglass, har du hittat någon? Hur som helst ett trefaldigt hurra för Hedbertsarna och ala tummar hållna för att sista dagarna blir strålande…liksom hemresan.

  Svindyra hotell surfar man inte på, man letar upp ett internetcafé (det finns såna överallt) där finns oftast också möjligheter för fotoladdningmen jag väntar gärna bara det kommer!!!

  Oj som jag längtar efter er alla!

  Kram från mr med silkeshår.

 3. Gott att hon mår bättre igen och hoppas att ni får ha det riktigt gott under resten av semstern nu.

  Kramar

 4. Totte: förra gången jag var i Maspalomas såg jag också massa nakna tyskar. det var nitton år sen. den här gången var den biten av öknen jag fick nos på nakenfri. till min stora glädje förståss.

  wallensvanskan: va snäll du är!

  Anders: det är synd att vissa saker måste upplevas för att förstås. för den här saken hade jag t ex gärna inte förstått.

  mr: ont om vissel på alla fronter. det var nog mest förr i tiden det språket funkade på öarna?

  😀

  gos att du fått badas! är väldans glad att kunnat bistå med plaskbalja!

  Malla: jo. tyvärr. otur i sin renaste form. blä.

  Olivia o Britt-Marie: vi försökte iaf..

 5. Såg att du skrivit till Charlotte på snigelbebis att du tycker synd om henne saken e att det är inte sant det hon skriver hon är mytoman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *