28.1 – om första bortanatten…

28.1 - om gaslarm.
29.1 - om yta, längd och volym.

Jaja. Vi är senaste än senast. Att sova borta första gången mer än ett år gammal. Men, vi har haft barnvakt massa gånger – och rätt tidigt också – men först var det kolik, sen var det vana, sen var det ovana och till slut bara vår ovilja att vara krävande barn (dvs, kräva barnvakt). Till slut måste stunden komma. Och nu gör den det. Ikväll.

Jag är asanervös. Och lite lessen. Vi skulle ju utnyttjat tiden till att gå på bio eller restaurang och spa. Nu blir det bara ligga hemma och ha trist med en magsjuk make… Mjau.

28.1 - om gaslarm.
29.1 - om yta, längd och volym.
3 comments Lägg till din
  1. Bloggblad: för dig har det gått bra förstår jag? va kul! själva har vi inte hört nåt sen dom första rapporterna som var att hon sov som en stock vilka lättade stenarna från min mage kan jag lova! hoppas på fortsatt lugna fiskar. om inte annat får vi väl höra imorron. räknar jag med!

    Erika: ska vi apselut göra! nu när vi vet att bortasov inte är såå farligt…

    ps. hon är en hon 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *