4.1 – om bloggafton på vin-tema, med skräpmat, och nyårsplaner.

2.1 - om nyårsraketer.
Dagsens tips: håll koll på finanserna.

Mallias hade Maalijouren och dillade nåt om symöte. Äsch då. Måste ju hålla isär aftnar från möten! Jag hade nämligen bloggafton. Vin, pizza å skitsnack med girliesarna! Girliesar som in this fall var mina bästaste jobbisar och jag trodde nån av dom som fotade eländet hade lagt foton hos sig som jag kunnat lånsno? Inte på mig då förståss. Men kanske på vinet? Eller irländska kaffet? Skitsnacket ska inte förevigas. Det är det som är meningen med skitsnack? Att få det ur systemet, och aldrig mer komma tillbaka :) men det fanns inga foton nån endaste stans. Nå. Pizzan var av hemkörd sort och vinet gott och lättdrucket.

Så, bort med snack. Bloggaftnar med bästaste jobbgirliesarna får gärna komma tillbaka däremot. Fast inte för ofta. Mår som förtjänat idag…

Förresten blev vi nog bjudna på nyårsfest idag! I Washington. Sämre ställe att fira in nya året kunde jag tänka mig! Det var över en kladdig kaka och kopp kaffe i Kärradal som barndomsbästisen – ekonom som på professorrekommendation pluggat i Oxford och nu jobbar på Världsbanken – passade på att bjuda på middag i DC. Jag tror att jag typ tackade ja?!

Tjenixen!

2.1 - om nyårsraketer.
Dagsens tips: håll koll på finanserna.
7 comments Lägg till din
 1. Tack för igår=) Det var verkligen vansinnigt trevligt!

  Hoppas du inte varit alltför trött fisk idag…?

  Massa krams från mig och katten=)

 2. Helsjyst blogg!!! Annorlunda och spännande 🙂

  Har inte hängt med riktigt vart ni bor, Staterna? Häftigt isf. Det e en dröm för många som aldrig lär uppfyllas.

  Ha det toppen!

  Nettan

 3. ja nu är alla friska här hemma, och jag hoppas vi får vara dete ett bra tag nu, var verkligen inge kul när alla blev sjuka i ett sedan jul :/ Ska bli bättre på att läsa böcker för lillan blir kanske två tre ggr i veckan, men nu ska jag läsa var dag! för jag tycker det är kul dessutom 🙂 ha en bra dag!

 4. Låter inte fel med vin och pizza och massa tjöt=)!! jobbar inte imorgon,jobbar inte fören torsdag och fredag, men då är det tillbaka till praktik!!! Hör av dig om du är ledig någondag i veckan ? Clara ärju borta hela veckan och jag är ledig tills på torsdag. Pussa Maali från mig . KramKram

 5. Jullsan: rätt trött, jo. men inte så illa som befarat faktiskt. det kom tillbaka sen vid halv sju. shit, jag blev asakass då…

  å tack själv. bubblet var supersmask!!

  Nettan: tackar! det var snällt sagt.

  njä. bor på västkusten i sverige 🙂 det är en rätt bra dröm det också!

  ellinore: det var det!

  Sofie&Clara: oddsen var som du förstår rätt låga på att jag gifvetvis inte är ledig förrän på fredag…

  hoppas du får det görbamsebra på din ledighet. trots att Clara inte är hos dig 🙁

 6. Jaa ullisar tack mestaste det var ju supernajs, nästa gång får det bli uppsala försöka boka in så snart som möjligt så vi kan få till en helg som passar=)

  Krma i massvis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *