3 comments Lägg till din
  1. Jag blir så himla trött på det där. De har hållit på i sextio år nu – ska det aldrig ta slut? Okej, det har varit väldigt synd om det judiska folket de senaste 2000 åren men det betyder väl inte att de behöver anordna slaktfest på muslimer? Lika illa är det att palestinierna gör kebab av sig själva på öppen gata. Usch och fy.

  2. jag hade en gång en spanskalärare som var 60+ som tyckte att det var skandal, att det var mer synd om ett barn blev skjuten, än han själv. Att han själv levt sedan stenåldern spelade uppenbarligen ingen roll.

    Förövrigt så kan du väl få göra det. Vad är det du har i åtanke? 😀

  3. Caroline: Hamas har missilerat i sex (åtta?) år. Israel "försvarar sig". sicket jävla trams. i sandlådan på andra sidan gatan utspelar sig mer mogna fajter än den mellan vuxna människor som borde veta att ett liv med förståelse och kärlek ger mer än ett med långsint oförklarligt hat. varför ogillar dom varann egentligen? jag vet inte? abraham hade en judisk fru och en arabisk älskarinna. borde det inte enat folken? må samma fan ta alla idioter. usch. jag är så arg. nästan lika hatisk som palestinierna och israelerna kanske? 🙁 fast jag skulle aldrig döda nån för mina åsikter. usch igen.

    scream and shout. jag förstår inte riktigt. han var gammal och tyckte hans liv var mindre värt än ett barns? eller? rör jag till det?

    nja. hade inget alls i åtanke… men, kanske ett par väldigt snygga raggisar eller så 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *