Dagsens tips: skaffa och spendera egentid.

29.1 - om yta, längd och volym.
30.1 - om borttappad tid!

Barnvakt! Och tjo där vi stod i varsinn ände av huset (kök å sovrum) å hojtade till varann, mitt i natten. Bara för att vi kunde liksom!

Fast först hade vi spelat Simpson på PS3:an i typ hundra år och ändå inte lyckats slangbella ner elakingen i rymdrummet. Ehum. Är inte det här ett barnspel? undrade Tias muntert. Han fick inget svar. Bara ett stämningsanpassat Margeskt mmmhrrrr.

Jo vi drack lite vin också. Typ ett glas. Räckte för att bli på kalurven. Å idag sov vi till klockan tolv. Bara för att vi kunde!

29.1 - om yta, längd och volym.
30.1 - om borttappad tid!
10 comments Lägg till din
 1. Visst är det en konstig känsla.. ännu konstigare när de flyttar ut på riktigt. Fast mina hade ett tag bumerangtendeser och dök upp här för en tid lite då och då.

 2. Anders: "glad för din skull" heter det. inte avundsjuk 😀

  Bloggblad: ja jösses. fast hon har ju bara precis flyttat in! så det är (förhoppningsvis) rätt långt kvar tills hon ger sig av permanent..

 3. Anders: okej. skicka en bild på dig i öronen så tror jag dig. inte annars. jag är annars övertygad om att du är alltför vänlig för att hysa så gemena tankar.

 4. 1 glas för att bli på pickalurven? Nästan samma lika för min man, vekt! =) Vad menar du förresten? Varför får man inte endast svara på en fråga du ställt i min blogg??I bland hinner man ju inte annat? Kram och trevlig fredag!

 5. Johanna: billig i drift numera. för att kompensera alla dyra studentår gissar jag…?

  joo. du får! men eftersom jag läser så många andras bloggar, och kommenterar hos dom/er, så är det väldigt trist att ta emot tio nya kommentarer varav sju är "tack" och "ha en trevlig dag!". typ. dom kan jag liksom lika gärna va utan… om du förstår hur jag menar. aj don't blogg för att få hög besöksstatistik liksom 🙂

 6. Så härligt! Skönt med barnvakt kan jag tro.

  Tack för dina tips, de uppskattas!

  Kram

  Hon är så söt er sessa!

 7. Emelie: först var det lite otäckt. allra första gången hon inte sov hemma. och andra gången sen hon föddes vi båda var hemma utan henne. sen, sen blev det asabra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *