11.2 – om arenaspelningar.

10.2 - om lagens långa tarm?
pappan rapporterar: Att skola in föräldrar på dagis! - eller; om att vara ett Blåbär, del 2.

Tjifen satte myror i skallen på mig:

Vilken artist/grupp (skapad efter 1990) kan fylla Ullevi om fem år?

Efter att ha utvecklat tanken är nu undringen:

Vem kan egentligen göra det idag?

Förutom ikonhajpade Madonna, gamle Brucan, tråkige Gesslen och möjligen nån eller några av dom gamla metalbanden?

Hjälp!

10.2 - om lagens långa tarm?
pappan rapporterar: Att skola in föräldrar på dagis! - eller; om att vara ett Blåbär, del 2.
8 comments Lägg till din
 1. Jag tror på Bob "Första sidan i kulturbilagan så fort jag visar mig" Dylan, U2, Depeche Mode en bra dag. Och så dom där rullande stenarna som det växer mossa på.

 2. Anders: tack! och apselut! men, bara gamla rävar. som inte längre turnerar 🙂 ens bra dagar…! så. det verkar vara omöjligt uppdrag att hitta nån som släppt sin första albumfis efter '90 som skulle kunna publikfylla nåt större än Lisebergshallen. inte ens Britney väl? eller nåt annat popsnöre. Justin? Robbie?

 3. Har väldigt svårt att tänka mig det är något band som har den dragningskraften längre. Inte av dom "nyare" banden/artisterna. Jag kan inte komma på någon i alla fall.

 4. Inte för att jag skulle se dom, men Kent kanske? Och Robbie har väl redan gjort det? Tror bestämt det var fullt hus när jag och Maddah var där och dregglade=)Skulle han kommma om fem år så tror jag han skulle fixa biffen igen…

  Sen har vi ju Green Day, har dock dålig koll på om dom är födda innan eller efter 90-talet…?

  Krams på dig!

 5. Tål att upprepas. Robbie fyllde ju arenana 2 ggr på raken för ettt par år sedan. Är övertygad om att han gör det om 5 år igen. Tror säkert att Backstreet skulle lyckas också?

  Kram

 6. Dagens Eko: nä. inte vi heller! förutom Robbie då. men jag är osäker på att han lockar lika mycket om fem år. faktiskt.

  Jullsan: Green Day skulle aldrig min dar få ihop 55tusen stussiga pellar. i sverige. om fem år. inte ens en bra dag! tror vi.

  Stalkern: Robbie är den ende jag kunde vräka på med inför tjifen också men han övertygade mig om att förr är förr och att fem är är fem år bort. dessutom slog la hans igenom 'ta det' igenom precis på gränsen till nittiotal så han är gränsfall änyhow 😀

 7. Olivia: Justin var inte så tokigt. han har vi missat!

  å Jullsan igen: ser att jag missat dissekera Kent. sorry. bättre sent än aldrig väl? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *