15.2 – en gästbloggning (om Melodifestivalen, del 2)

Dagsens tips: tårar = trött.
16.2 - om snorkalas.

Helt ärligt såg jag inte ens hela programmet så jag överlåter skrivandet till nån med bättre koll. Här kommer Linda igen!


MELODIFESTIVALEN 2009 del 2

Jag säger bara WOW… OJ OJ OJ….. vilken kväll det var igår. Det kan man kalla stjärnstatus! Och på Alla Hjärtans Dag och allt!! Det var hur bra kvalitet som helst på artisterna och låtarna igår… nja inte alla kanske. Markolioo var väl en klass för sig (inte den bästa).

Och jag säger bara MÅNS MÅNS MÅNS!!! Han är helt underbar!!! Vilken artist och entertainer! Låten var ju hur bra som helst och om en vecka så kan jag den utantill (hahaha). Heat var ju oxå helt super. Låten var riktigt bra, och gott att höra lite rock. Rätt låtar gick vidare till Globen och rätt till andra chansen. Amy var oxå bra men tyvärr så var de som gick till Globen lite bättre. Gillade även Cookies and Beans men förstod att de inte skulle gå vidare. Men låten och tjejernas röster var ju så man rös.

Ja…denna veckan var jag nöjd. Detta kallar jag melodifestival. Även om jag fortfarande inte fattar varför de skall krångla till det vid röstningen.
Längtar redan till nästa vecka och hoppas att det är lika bra då!

Tack för idag och tills nästa gång önskar jag alla en skön vecka!

Over and Out
//Nästgrannen

Dagsens tips: tårar = trött.
16.2 - om snorkalas.
10 comments Lägg till din
 1. håller helt o hållet med dig. De borde nästan stänga ner blogg.se en hel dag och fixa ALLA problem, istället för att stänga ner lite då och då när man inte är beredd, det verkar ändå inte lösa några problem när de "stänger ner" några timmar i veckan. Suck! jaja…hoppas du mår fint annars.

 2. Håller med, gårdagens melodifestival var faktiskt bra=) Men å andra sidan, jämför man med förra veckan så är väl vilken skit som helst bra? Nästan tom Singing Bee, det säger en hel del om kvallen på låtar och artister….

  Rätt låtar gick vidare, men tycker att Lasse Lindh förtjänade en bättre placering än sin, en smula överraskande, sistaplats….

  Tjo!

 3. Hej gästbloggarLinda, jag tycker som du att rätt låt gick till rätt plats… utom möjligen lilla fröken Diamant som är söt och så men låten var väl ingen melodifestivalvinnare? Jag röstade på MÅNS (såklart) men även systrarna Sisters som hade rätt look för europa och en trallvänlig refräng…vi kan ju inte räkna med att få röster utanför norden (och med dem som svenskt bidrag kan vi nog räkna stort med Finland?)om folk i övriga europa kan tralla med? Numera räknas inte bara hur det låter utan även showen och då är Måns (hittills) bäst men fröknarna Fröken fixar Swedlocken bra!

  Anledningen till det röriga i röstningen antar jag är för att få in så mycket som möjligt till Radiohjälpen… så jag hoppas alla röstar "dyrt"!

  over and out… och kram från mig.

 4. Gästbloggsrecensenter.

  Ingen dålig idé!

  =)

  ja, tyvärr kan man inte ta med sig alla prylar när man trillar av pinnen. Men jag kommer vinna. Helt klart.

 5. såg inte melodifestivalen, men gillar måns 🙂

  Tack så mycket. Är hemma nu och har skrivit en lån historia om hur vi hade det och speciellt hur STELLA hade det. Muppen går ju och börjar löpa för första gången hos svärisarna =P

 6. Bästa gästbloggare…

  Jag håller med i allt! För jag varken kan eller vet något annat..

  Maalimamman/pappan..

  Lite dagistankar..

  1, Så här kommer det se ut i 1 år ung..Med smittor hit och dit.. Man kommer själv vara sjuk som aldrig förr och ungen ungefär varannan vecka.. Håll ut, prepera er med Exberitox.. Mm, mm.. Det går över.. Men det är ingen "dans på rosor"… När ni går mot slutet av detta år kommer ert immunsystem funka fullt ut!

  Ett simpelt tips av en latmask till mamma..

  Jag köpte varje år ett set om 2 par mjukisbyxor, 2 mjukiströjor, 2par trosor och 2 par strumpor.. Nytt och "lagom fint".. Allt i samma modell och färger… Samma sak med regnkläder,stövlar, utebyxor, vantar, mössor och tjocktröja.. Det köpte jag oftast beg.. För dyrt att ha dubbelt annars.. Sen sket jag i att märka det.. Jag gillar inte att sy.. Men det som var fiffigt var att när dagiskläderna råkade komma hem så visste jag alltid att det tillhörde dagisfiten.. Och dagispersonalen hade alltid koll på vilka kläder som var mina ungars.. För självklart drillade jag alltid dem att ha koll på mina ungars årliga klädsel.. Och det funkade bra. Barnen hade alltid reservkläder och jag kände mig som en bra mamma! 😉

  De fina overallerna och regnkläderna hade jag alltid hemma.. På så sätt slapp jag släpa hit och dit.. Eller alltid ha kläderna på fel ställe..

  Pok

  Mallabesserwisserbralla

 7. Alexandra: men mjau? eller wuff. sicken tajming!!

  Malla: hade jag inte redan beställt namnlappar och tryck-dit-saker (så jag slipper sy, eller oroa mig för att limmet inte ska hålla) hade jag tagit ditt tips bokstavligt och fyllt på garderoben. en grej kommer jag iaf följa benhårt, snigga ytterkläderna hemma! eller… plocka fram och tillbaka…

  ps. det var väldans vad du varit pigg på entertangenten? 🙂

 8. Tack alla som ger sina kommentarer.

  Det är roligt att det är så många som håller med mig! Måns är verkligen fantastisk och när jag såg att det var repris igår var jag ju inte sen att titta på goding igen. Högsta volym på systemet och sen var det HOPE & GLORY för hela grannhuset ha ha ha…..

  Corli…Amy var duktig men hon har ju två chanser till att ta sig till final. Och systrarna var helt ok.

  Jullan…ja allt var bättre än förra veckan fast jag tyckte faktiskt att Petra gick lite för långt i sina kommentarer till artisterna.

  Kristina…gillar oxå Markolioo men i lördags han inte i min smak.

  Hej hopp från mig!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *