17.2 – om att i smyg vara Tommy Nilsson-fan?

17.2 - om första lämna-kiddo på dagis.
18.2 - om Röda Khmererna

Undras om det kan vara så att Mallias utan min vetskap går å nynnar på gamla nittiotalsdängor? För, först ytterdörren. Sen den där skitsnygga men lite opraktiska som nu ändå remonterats i farstun. Istället för trappgrind…

Efter kiddokvällsbad kommer han ut till mig i köket, kramas gosigt och frågar sådär gulligt Var är vårt barn? varpå vi förväntansfullt sticker ut nosarna runt dörrkarmen, redo att möta en rumphasande leende Maali. Vi möts av en tom korridor. TRAPPAN…!! Jag skojar inte. Vi brottade oss fram jag hann först och jesusamalia va hjärtat tickade när kiddo fångades ett par steg upp i stentrappan. En mycket förtjust kiddo som trodde hon var jagad och därför skyndade på. En mycket oförtjust mamma pussade kiddot sönder och samman. Pappan blev utan pussar.

Mattias. Det är helt okej att gilla Tommy. Men snälla. Stäng dörren efter dig!

17.2 - om första lämna-kiddo på dagis.
18.2 - om Röda Khmererna
10 comments Lägg till din
 1. hahaa, liiten sprang leende, ser det framför mig. Tur att allt gick bra!! Vad det gäller din man och hans tycke för tommy saknar jag ord…

  Ha det bäst!!

 2. sv: ÅÅÅHH, DEN kommenataren hjälpte ju nervsjuk massor =(

  Ni då, har ni landat dit ni vill?

  Mjauuuu ( men med olyckligt bånsläte)

 3. Johanna: ehum. njo. sprang och sprang.. men jo. you got the picture rätt annars 🙂

  å du. förlåt. jag suger. och gör om;

  sälj! flytta till huset på bilden!

 4. Ojojoj, farligt farligt. Förstår att ditt mammahjärta blev oroligt!

  Haha, hmm några bra tips så att du blir älskad av fröknarna.. få se.. Några orginella saker som alltid uppskattas är exempelvis att alltid hämta och lämna i tid. Vissa förskolor har även som policy att om du har satt 15.45 som hämtningstid, så betyder det att du och bebben ska vara ifrån förskolan den tiden, inte att du ska komma då. Men det får du kolla med din förskola hur dom har sina regler 🙂 Annars är det alltid uppskattat med mycket extra kläder till barnen och bra utekläder som håller barnet varmt. Det ger pluspoäng 😉 Annars kan jag inte komma på så mycket.. Men fråga gärna om det är något du undrar över 🙂 Kram!

 5. Så du är en hästtjej oxå? =) Ja, det är en bra jämförelse med cykeln med 😉

  Jag är ett Orup-fan… i smyg. Martin gillar nämnligen inte alls det… =P

 6. GILLAR!!!!!Kiddopappas tycke om tommyn.OCH NU BÖRJAS DET!!!!!!!Vaddå? JO, springet efter barnet som man längtat ska börja "gå snart".En härligt rörlig tid./Kramsebams

 7. Rebecca: hon är visserligen inte så rörlig än, men tydligen tillräckligt kvicka för att försvinna oroväckande snabbt…!

  hihi! jag trodde kanske blommor, sprit och tusenlappar ger goda relationer med förskolan – dina insidetips var bättre 😀

  Alexandra: jo. fast det är lääänge sen.

  Orup är bra. eller, var bra.

  Pamela: jotack. Maali hade en killkompis hemma hos sig igår och shit va det kändes ovant att ha en som sprang fram och tillbaka i korridoren mellan kök och vardagsrum. eLi tittade storögt, och försökte förgäves stolt visa sina leksaker. jag och Tias tittade på varann, och suckade återigen lite nöjt åt den sista tid vi har innan ränna-efter-perioden som du skriver om träder in!

  louise: jooo… din iaf! min kommer la bli om inte annat 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *