17.2 – om första lämna-kiddo på dagis.

Dagsens tips: sjunde budet funkar fint ihop med andra dödssynden.
17.2 - om att i smyg vara Tommy Nilsson-fan?

Mjukstartar med 1,5 timmes apselut inte en endaste förälder inom ropavstånd och shit va konstigt det kändes att vinka hejdå med ytterkläder på. T650 på högstaste, raKETbad på Statoil (fick ta kaffet där istället för i förskolepersonalrummet) och nervös shoppning på Kvantum. 1,48 timme senare hämtar uppspelta föräldrar sin lilla michelinkiddo. En kiddo med skrap!! Fröken hade kanske tagit min uppmaning jatack-lär-henne-gärna-gå! lite för allvarligt, men asfaltsgrus på snornos gräts nog snabbt bort.

Kanske var det nån mer som tänkt galet för husvädring känns väl ändå mest lämpligt under tiden nån är hemma… möttes av en halvt vidöppen dörr och isbitsluft i Villa Morkulla. Nå. Värmen var det enda som lämnat fastigheten och att skällas är ju liksom ingen idé. Pikas däremot, det både får och bör man :)

I eftermiddag ska det mätas och vägas på BVC. Vill ha koll på om hon lagt på sig som önskat efter kräkdoningarna. Allt i matväg (och annat*) accepteras nu precis som pre-magsjuka så jag hyser stort hopp om en våg på 9+.

Tjenixens!

* Kalorifattiga målarkritor kan nog inte räknas som vare sig kost eller tillskott, men det mumsas ju på såna också!

Dagsens tips: sjunde budet funkar fint ihop med andra dödssynden.
17.2 - om att i smyg vara Tommy Nilsson-fan?
7 comments Lägg till din
 1. Visst är det konstigt:)))! Men amn vänjer sig med tiden. Och det är värre för föräldrarna än för barnen oftast:).

 2. Vill du veta en sak, min första-lämna-Vallie-själv-hos-dagmamma-dag såg nästan likadan ut:) Jag åkte till "the Shark" å försökte handla samtidigt som jag stirrade på mobilen funderandes "saknar hon mig inte, vill hon inte att mamma ska vara med".

  Men telefonen har inte ringt än, är nu inne på min tredje vecka som hårt arbetande småbarns mamma:) Jag saknar henne enormt, men vet att hon har det bäst.

  Jag vet att det är svårt att lämna men barnen har det bra å lilla E klarar allt, med sådana underbara föräldrar som ni så fixar man allt!

  Blev nästan en hel novell, hoppas att du har överseende med det:)

  Hälsa man å barn,

  saknar er,

  kram J

 3. Jennie: åååh vad jag saknas er nu!! vaffö kan du inte skaffa en blogg också så jag kan uppdatera mig ordentligt. jag menar. att umgås i verkliga livet är överskattat.

  nä. ärligt. när? ses? jobbar du alla dagar alltid? annars, kaffe/lek/tjötas? jaa!!

  puss till er!

  PS. Valliepappan såg vi på stan idag (tror jag?!) fast jag känner ju inte igen folk så det var Tias som fick peta på mig och vinka från oss båda. alltså. hoppas det var din man iaf? annars är det nån som undrar vad det var för en galning som gick över torget och petade på sin fru samtidigt som han vinkade hejvilt… ehum.

 4. De var D som stod där och jag:) Jag har lyckats å få håret mörkt… Jag såg er oxå men han inte vinka, pappa D är ju inte snabbast i stan:)

  Jag är ledig varje fredag så någon gång kanske vi kan lyckas vara lediga samtidigt. Hoppas på en fika med lek!

  Var rädda om er å krama lillan extra mycket,

  Vallie å pappa D hälsar så gott,

  krams J

 5. Jennie: nääh! var det du också?! shit jag är kass på att se folk…

  fik med lek is da shit! som det ser ut nu är jag ledig åtminstone en fredag i månaden. jag kastar ut en lasso och föreslår; ska vi ge oss på att prelimenärboka nåt tills den 13 mars (som är min närmast lediga fredag)? hade varit alldeles galet kul! vi kommer gärna och hälsar på i ditt fina hus igen 🙂

  ska hälsa Maali från er imorron innan jag går till jobbet!

  pussochkram till gulliga dig och en stor kram till Vallie och ett kamratligt "tja!" till pappa D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *