18.2 – om föräldraledig utan barn!?

18.2 - om Röda Khmererna
Dagsens tips: stå på egna ben!

Hur spenderar man tiden hemma när barnet är på förskolan? Själv!? Första gången!

Världens underbaraste make gav mig sovmorgon och levererade kiddo själv. Men tro inte att jag kunde sova. Är skitnervös… inte likt mig som brukar vara filbunke.

Nu ska jag strax ner å kidnappa bästaste mannen och dra iväg honom på utelunch. Laga mat? Njää.. har ju fått min månatliga dos nu ju 🙂 Å sen hämta lilla Maali på dagis klockan två! Shit va tiden går långsamt… Och shit va magen är pirrig. MJAU!

Krams!

18.2 - om Röda Khmererna
Dagsens tips: stå på egna ben!
9 comments Lägg till din
 1. Känner igen det där:). Visst är det konstigt utan barn!? Och vad ska man äta, vad göra:)?

  Hoppas du får en trevlig dag! Och att Mali trivs på dagis.

 2. sv: min låstas mammas bror bor i Peking så vi kommer hälsa på honom och sova där, men vi ska nog röra oss lite i kina tror jag nog 🙂 Massa shopping blir det iaf! 😉 hehe, ha det bäst. Kramar.

 3. =) Ja vad gör man med några timmars frisedel? Inte städa, inte diska, inte duscha växter… Det låter strålande med lunch på stan, tycker jag. Allt det där andra kan man göra en annan dag, skriver en som just nu fejjar för fullt. Suck!

  //Tojjan

 4. Det går säkert hur bra som helst på dagiset! Men jag förstår att det är pirrigt!

  Jag har massa kvar att shoppa, och jag vill faktiskt inte köpa för mycket kläder innan. Man får ju mycket, de växer fort och jag vet ju inte vilka kön heller dessutom, so don't worry =)

  Ha det jättebra!

  kram

 5. N: som tur är går tiden ganska fort, och nu är det bara två inskolningsdagar kvar för mig. skulle kanske passat på att njuta mer av "ledigheten"? men öh.. hurdå liksom när kroppen inte funkar av virr, ovana och oro!?

  Tojjan: ehum. erkänner att jag på gott eller ont är en sån som ofta väljer plikten efter allt. ibland till makens förtret. men just den här gången fick han nytta av det 🙂

  Tjejen i storstan: tackar för det!

  Thanh: ett exempel på vad jag gjort finns i inlägget du kommenterat 😉

  Emelie: jooo. lite pirrigt är det. jag trodde jag skulle va coola filbunksfisken men så var alltså inte fallet.

  å gött å höra att din shoppningstarm får vila lite!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *