23.2 – om kräksjuka. [ynklig mobil nosning från sängkanten]

20.2 - om bamsebra dag först men sen inte riktigt lika bra 🙁
24.2 - om påhejad bakteriekamp, återställning och kronprinsessbröllop.

Fifan!! Sicken amazingly brutal o total orkeslöshet.

Kan nog inte skyllas några mackor.. Mallias å jag sjöng spy i kanon igår. Maali, som mådde bättre, kunde tacksamt lämnas till mormor över dan!

Magsjuka, guds straff till de otroende? Fifan.

20.2 - om bamsebra dag först men sen inte riktigt lika bra 🙁
24.2 - om påhejad bakteriekamp, återställning och kronprinsessbröllop.
14 comments Lägg till din
 1. Neeeeej??!! Inte igen väl? Alltså ni måste ha fått världensotursmånad. Och den är väldigt snart över så håll ut ullis. Vi skickar massa kryapåkramar och håller tummarna för att sjukdomen kommer hållas kort.. Kramar i massor till familjen Hedberg

 2. Lilla gumman ,gubben och minstaste gumman.Nu tycker jag sabla synd om er även om JAG ibland kan längta(av naturliga själ)efter en rejäl urladdning,så inte vill jag att ullisargullisar och hennes lilla familj ska lakas ur på detta viset.KRAM TILL ER ALLA HEDBERTAR från en ömt medkännande JultisMaddahmorsa.

 3. Najs… eller inte! Hemskaste sjukan som finns… ja, förutom de som leder till ond bråd död!

  Krya på er stackare!

  Kramkram

 4. Åh fy så jobbigt med magsjuka! Hoppas ni är bätte snart!

  Jag har med funderat på det hur tjocka gubbar (och folk i allmänheten) orkar ha stora magar och massa övervikt. Jag känner mig jättetrött och tung av ca 15 kg för mycket och skulle aldrig orka jobba och vara aktiv normalt med detta. Längtar så efter att få komma tillbaka till min normalvikt igen!

 5. Jag får bara maginfluensa när jag är gravid.. Så jag har bara haft det två ggr i mitt vuxna liv.. Räcker så bra så 🙂

  Krya på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *