24.2 – om påhejad bakteriekamp, återställning och kronprinsessbröllop.

23.2 - om kräksjuka. [ynklig mobil nosning från sängkanten]
25.2 - om tålamodskräfvande utmaningar, 1.

Först: för alla vansinnigt omtänksamma påfriskningsönskningar ett rungande

HURRA va ni är gulligast i världen!!

Nästan tillbaka på banan igår, imorse kändes det som ett vinglande steg bakåt. Med jämna mellanrum har jag vaknat inatt, väckt av en mage som krampat värre än (eller åtminstone jämförbart med) förlossningsvärkar – med den fetstora skillnaden dessa värkar var ingen nytta till

kräksjuka vs föda barn
0-9

Nå. Med Tias på inköp i Skåne spenderade jag och nästan lika ynklig Maali morron och förmiddag ihop i Hästens. Nån sömn blev det inte, men avslappning och sansad lek o mys.


Kan inte innan jag försiktigt slänger mig i soffan igen låta bli att kommentera kronprinsessan Victorias och Ockelbo-Daniels förlovning: må det vara i sviterna av sjukdom, för jag satt framför TV:n med lite blanka ögon och blev jätteglad!

Jag önskar dom ett lyckligt liv, ett vackert bröllop (vem önskar inte äkta en prinsessa liksom!) och respekt från folket. Och söta små barn!


23.2 - om kräksjuka. [ynklig mobil nosning från sängkanten]
25.2 - om tålamodskräfvande utmaningar, 1.
10 comments Lägg till din
 1. Jahadu ullisar ,här är en som får nåt tjockt i halsen när lilla Vickan ÄNTLIGEN ska till att förlovas,giftas och ge oss en liten prins eller prinsessa såsmåningom.Visst är det nåt visst med KÄRLEK?Länge leve prins Daniel Hertig av Västgötaland och kronprinsessan Victoria/Royalpam

 2. Jamen visst tåras det lite i ögonen när de äntligen har förlorat… hoppsan… en freudiansk felskrivning 🙂 …förlovat sig menar jag ju!

  Jag föder hellre barn än har vinterkräksjuka… blä!

 3. Jag tycker det är dags att ni slutar få all sjuka! Ni har ju varit sjuka för hela året nu! Nu räcker det! Och med detta vill jag säga! Krya på er nu 🙂

  Kramar

 4. Svar: Roligt med konstruktiv kritik! Det uppskattar jag verkligen och ska ta till mig.

  Tråkigt med kräksjuka och även jag som inte är det minsta känslig just nu blir lite rörd över deras lycka.

 5. Gott att läsa att ni är på bättringsvägen!

  Ja, det är synd att man inte kan får välja mellan kräksjuka och barnafödande – då hade valet verkligen varit enkelt.

  Visst bli man lite varm om hjärtat med anledning av förlovningen ändå.

 6. kör snålkommentarning här med (skyller på kräkskiddi och hoppas på överseende):

  är glad att det inte bara är jag som blir sentimental av ung och sprudlande kärlek! och ännu gladare för era snällheter och omtankar.

  krams alla!

 7. Hejje! Råkade slinka in på din blogg via en annan… 🙂

  Aja, kan inte hålla med om att jag blev så himla glad för deras förlovning… 🙂 Vem bryr sig lixom… 🙂 Sveriges dyraste socialbidrags familj slår till igen. Bröllopet kommer kosta flera miljonbelopp utav våra hårt intjänade pengar. Nä fyfan… 🙂

  Sen så jag att du skrev att dom har egna förmögenheter? Vart tror du dom pengarna kommer från??? Inte är det från vanliga jobb, utan det är skattepengar som dom har lagt undan under åren och nu finns där ju ex antal hundra miljoner… Använd som istället säger jag. Sluta lev på våra skattepengar…

  Medans andra går på knäna för sina socialbidrag och får skit för de så sitter dom och lever lyxliv med sina soc.pengar… Någon rättvisa måste det finnas…

  Tack för mig… 🙂

  /Rogge

 8. Roger: välkommen!

  jo jag blev glad, och är glad, för deras skull. andras lycka smittar lätt på mig!

  det ligger inte heller så mycket för mig att döma andra människor, socialbidragstagare eller ej. för vad skiljer den ena bidragstagaren från den andra? vem bestämmer vad som är okej att roffa åt sig/få och vad som är enough? [personligen blir jag mer upprörd över medvetet fuskande öfver-/fattig-/medelsvenssons än över monarkins i sammanhanget försumbara apanage]

  deras bröllop kommer kosta, ja, men det kommer ge desto mer = bra för svenska ekonomi = bra för mig. och dig! det är så lätt att ligga på sofflocket och gnälla över osandade trottoarer och prinsessbröllop. what's the deal liksom? ett ungt par är förälskat och ska giftas? går det inte att glädjas å deras vägnar utan att bli attackerad av rojalister och dåligt pålästa förståsigpåare?!

  (OBS! detta sista är inte riktat mot dig personligen Roger, jag känner ju inte dig! utan mer generellt i samhället)

  slutligen, jag är mycket förtjust i konstruktiva diskussioner! hoppas du kommer igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *