27.2 – om var man på sin plats.

Dagsens tips: skaffa en egen trädgårdstomte.
Dagsens tips: ha jäkligt roliga läsare!

Min make har enormt många bra kvalitéer. Bland dessa kan dock inte nämnas hänger-med-i-svängen fullt ut 🙂 Det här fallet är så vansinnigt festligt och ett exempel på att han hänger mest vid Philip och jag mest vid Blåfisk.

Jag visade honom Claras mammas blogg och han tyckte den var fin och tittade på många bilder av lilla Clara där hon går, står och gör sånt där som femtonmånadingar – förutom vår kiddi då – gör. Men så såg han förvirrad ut: "Vad betyder det där mindre än tre?" Det här var en sen kväll och jag skrattade så mycket att jag väckte Maali! Jodu. It-snubben Mallias 🙂

ps. vad han menade? <3 såklart!

Dagsens tips: skaffa en egen trädgårdstomte.
Dagsens tips: ha jäkligt roliga läsare!
8 comments Lägg till din
 1. Helena: lite taskigt att måla ut honom på det där viset kanske… äääh! in love and war, osåvidare 😀

 2. Jag måste vara lika blåst som din man för jag fattar inte heller! Var vänlig förklara i stället för att driva gäck…dvs göra en L!

 3. mamma: haha! men det har jag ju! i ps:et!

  [okej då, det är ett hjärta. kan man kalla det en typ av smajli kanske?]

  puss!

 4. Hö,det gjorde du inte alls, du skrev en en enkel matteformel! Att man sen ska lägga skallen på svaj och tänka sms-smajli är omöjligt att lista ut ens för en sån som jag! JAG tycker Malias frågade rätt!

  :/

 5. mamma: hoho! ska jag räkna den där sista krumeluren i din kommentar som nån slags matematisk formel då? 🙂

  tjo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *