28.2 – en gästbloggning (om Melodifestivalen, del 3)

Dagsens tips: ha jäkligt roliga läsare!
28.2 - om Maalis första egna steg!!

Men shit va pinsamt!! Jag har helt glömt att publicera melodifestivalbloggningen jag fick på mail redan i söndags – när jag lite off topic kräktes tarmarna ur mig…! Lovar bättring inför tankeverksamheten kring kvällsens drabbning!

Här, (i sistaste timme innan sista deltävling) Lindas ord:


MELODIFESTIVALEN 2009 del 3

Idag har jag inte så mycket att säga. De som gick vidare var ju bra men hela omgången går att diskutera. Det var ingen bra omgång….tycker jag iallafall. Velvets låt var den bästa för kvällen men den gick inte ens vidare bland de 5 låtarna och det var en besvikelse. EMD var bra och det var väl bra att den gick till final. Mollys låt var fin men inget som kan slå ute i Europa. Sen har jag inte så mycket mer kommentarer om låtarna……

Jag var besviken och kan faktiskt inte tycka så mycket mer idag. Sorry!!!

En deltävling kvar nästa vecka och vi hoppas på en MYCKET bättre omgång! [ullisen inflikar, jag tyckte det var en bra omgång faktiskt! härlig blandning, och greklåten hade fått min radiohjälpsröst om jag fått tummen på telefonen!]

Tills dess…..Chio!
//Nästgrannen

Dagsens tips: ha jäkligt roliga läsare!
28.2 - om Maalis första egna steg!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *