28.2 – om Maalis första egna steg!!

28.2 - en gästbloggning (om Melodifestivalen, del 3)
(å så en grej om Melodifestivalen: hört den förrut?)

Hedberg Produktions Proudly Presenterar,

the Kioskvältare Winning Success:

EmmaLi does the Walk!!!

Jaa! It’s true! Precis innan pyjamasning och vällning ikväll tog lilla Maali sina första alldels egna steg och jag behöver förmodligen inte beskriva de grumliga ögon varmed två stolta päron besåg sitt lilla gryns alltmer stigande förtjusning "va’ jag kan!?"! Vingelvingel raggel och armarna rakt ut släppte hon frivilligt taget och travade hon fram och tillbaka mellan oss där vi satt på golvet i köket, den enas leende bredare än den andres men flundran har en undran om det allra största ändå inte var promenixerskans eget? För varje vända fetare leende och aha:igare glädje!

Sicken glädje! Sicken stolthet! Sicken grej! – vem tüsan bryr sig om nån som går på månen liksom?! :D

Lycklig tjinix!

ps. joooo… vi veeet att det här inte betyder att hon springer Vasaloppet om en vecka [SIC! – imorron…]. det är genombrottet vi gläds åt, inte sammanlagda antalet steg (typ 26)!

28.2 - en gästbloggning (om Melodifestivalen, del 3)
(å så en grej om Melodifestivalen: hört den förrut?)
7 comments Lägg till din
 1. Hrm, GRATTIS å så…. jag tror stoltheten har slagit sig på hjärnan? Med risk för att vara syster ojuster tar jag på mig den dystra plikten att påpeka att man dels inte SPRINGER Vasaloppet och inte om en vecka heller för årets vinnare gick i mål för typ en timme sedan … till "skids"!!!

  Hade Vasaloppet utförts på fotbollsplaner hade kollen trolgen varit bättre men för denna gången skyller vi det på stolthetsnoja! Grattis igen och pass på för nu träder ni in i klubben: oj, var är mitt barn?! 😉

  KRAM från MRmr

 2. OJ, med rodnande kinder ser jag vid omläsning att nyheten var från i går…. således inte EFTER målgång i Vasaloppet men… resten kan jag stå för: man springer inte och inte om en vecka heller!

  När jag nu ändå återvänt till tråden VAR är bilderna/filmen? Inte för att jag behöver bevis (jag får väl se senare idag) men för framtiden! En sån nyhet måste väl bilddokementeras på denna blogg?

  mrmr igen

 3. mrmr: faktiskt blev jag redan imorse tillrättad när jag raKETradion på väg till babysim recenserade Dala-väder. varifrån jag fått att loppet går ANDRA söndagen i mars vet jag inte riktigt, men tillrättat är det nu iaf!

  när det gäller springning vs skidning så hävdar jag bestämt att det rör sig om löpning; skidlöpning dårå om man ska va petig 🙂

  några bilder blidde det inte då detta var ett sådant moment of villbaranjutastunden och dessutom är det ju inte så att hon går helt nyktert så vi vågar nog inte fotodokumentera riktigt än. en filmsnutt däremot kanske. men om den hamnar här bland nosarna tål att funderas på…

  krams!

 4. Men ååhhhhh, nu måste videokameran ligga framme och lättillgänglig på Morkullan så att ni kan filma och visa oss! Vad är en Melodifestival-rip i jämförelse med det?

  PS Mest inmpad är jag över att du kan dina Sunset Strippers (trro jag att orig.gruppen heter), trodde inte att det var din smak? Själv diggar jag och har överseense ;-).

 5. Ha! Grattis! Vilken grej! Nu jävlar i min låda kommer det att gå undan – och strax kommer det inte finnas NÅNSTANS att göra av sånt ni inte vill att hon ska få sina små tassar på. Ovanpå lamporna möjligen undantaget.

 6. Åh halleluja! Nu får Hedbergarna röra lite på fläsket (har ni nåt så syns det i alla fall inte) när det blir till att jaga Lillan när hon tultar runt.

 7. Stalkern: har inte lyckats filma ett dugg (å det är inte för att hon springer för fort utan för att dagen varit för späckad av aktiviteter) däremot blidde hon kvickt fångad av T650i sent på eftermiddagen. och ehum. som du kan se… det är ruskigt va snabb hon är!! 😉

  ang rippet. alla har visst fått om sin bakfot att jag inte gillar fuskpiloterna? det gjorde jag visst. det var bara att jag tyckte det var intressant att man får göra en låt som är så inihoppsan likasamma liksom 🙂

  Anders: nja. den feta damen har inte sjungit än (väntar tills jag duschar ensam imorron, vågade inte ta i för fulla halsar i simhallen imorse) så det kommer nog gå att ha grejer framme ett tag till. hon är inte stadigare än Albin 15 år en lördagskväll – och inte modigare heller – så det rör sig änsålänge inte om några vårrus. bara försiktiga utflykter till någons famn. dessutom – pepparpeppar – är hon för det mesta sådär tjejigt försiktigt nyfiken så det det kommer förhoppningsvis funka att slippa vaddera hela huset! [jaaa… du får skriva "vadvardetjagsa" när första krukorna åker i backen om en vecka… :p]

  Caroline: har funderat anställa en betjänt. tror du inte han kan hålla koll?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *