7 comments Lägg till din
 1. Fiiina tröjan förevigad jippi! Vad säger du om morgondagen? Leka? Vi har rytmik kl 10, sen somnar nog K stocken. Ska jag komma då så vi kan leka utan barn eller ska jag vänta tills hon vaknar och komma vid 14-15?

  Kram

  PS SMS-svara, stänger av datorn nu :-p

 2. Made in Bulgarien känns inte lika exklusivt, Millie kommer alltså inte få en sån bodie =)

  Du är ju tät om du är connoisseur!? Lyllo dig!

 3. Stalkern: svarar här ändå. och svarar att vi hörs imorron! okej?

  ME&MY: hoppas du inte blir arg men oj vad jag skrattar nu!! Tias fick tysta mig så jag inte väcker EmmaLi!

  beror på hur man ser det. vi har så vi klarar oss men ekonomiskt sett räknas vi nog som låginkomsttagare, med mikroskopisk förmögenhet. mitt konnosörande handlar i huvudsak om smak, inte om kostnad 🙂

 4. Made i Thailand går väl an, men tänk om det hade varit i baksätet på en gammal 240? Mycket att skryta med. "Mina föräldrar hade inte råd med en utlandsresa så de åkte till en parkering istället…"

 5. Caroline: …eller ny bil, så dom var miljöfarliga till på köpet ;D

  äh. dom flesta vet la inte exakt var det hände å det behöver inte vara nån stor grej heller. i vårt fall blev det en anekdot, plus att min älskade Stalker (som jag lärt känna iom graviditeten) också har en bäbi tillverkad i samma land! det är henne vi fått bodyn ifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *