11 comments Lägg till din
 1. Jullan: jag gillade Johan Becker när han var på famefabriken så visst håller jag med om att låten är dansbar. men nog är mellismelodin nästan mer än lovligt lik gamla hiten?

  förresten kan jag när jag ändå är på gång avslöja en av mina googlingsresultat:

  duracell-Jimmy och vackra norrlandsnymfen är inte dom enda som skapat fame factory-barn. ovan nämnda Becker är numera sammangift och har en dotter med en av sina medfabriköser, Carola Szücs (hon coola countrybruttan om ni minns)!

 2. Jag tyckte väl att den påminde om en annan låt men jag kunde för mitt liv inte komma på hur den gick! BWO kör också samma sak, tycker jag – alla låtar låter likadant…

 3. Caroline: jupp! å det finns fler exempel; Kent o U2 bland annat. fast sååå lika som när det gäller Star Pilots låt är jag inte säker på att det finns några andra. kändes ju som en cover!?

  Dagens Eko: jag tyckte inte den var dålig! men så mycket åttiotal kan jag inte finna i den iofs (förutom Beckers kläder kanske)? men det var kanske inte så du menade 😉

 4. Var väl mer temat TopGun jag associerade till 80-talet. Men jag är nog för gammal och insnöad, då jag associerar väldigt mycket till 80-talet.

 5. Tillägg – jo, låten är 80-tal. För nu kom jag på vilken låt jag jämförde med. "Waiting for a star to fall" med gruppen kommerintepånamnetnu

 6. Dagens Eko: haha! för gammal!? hade du snöat för depressionstiden hade jag gått med på att kalla dig "gammal"!

 7. åh det var den den var lik!

  tyckte den liknande en låt såå mycket men kom inte på vilken!

  Men bra var den iaf! 😀

 8. linda: välkommen!

  jag skulle säga att den låten jag letat fram som lik har flera syskon, bland annat nån Velvet-låt (den hon tävlade med häromveckan?). ursprungligen är nog In the Heat of the Night en rip på ytterligare en rip på en gammal åttiotalsdänga med gruppen Boy Meets Girl. värsta såpan det här i bloggvärlden tydligen! och på aftonbladet såklart. dom är aldrig sena att hänga på "snabba trender"…!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *