Dagsens tips: lägg fokus på rätt saker.

9.2 - om att vara ett Blåbär, del 1.
10.2 - om lagens långa tarm?

Media har snöat in på att hitta skit om svensk polis. Och jag utgår från att det där, precis som på massa ställen i samhället, går att hitta massa dynga om man verkligen letar. Men då handlar det inte om korkade felaktiga rasistiska påhopp (att kalla en asiatisk kille ”neger” kan knappast kvala högt på IQ-listan?) utan om felaktiga prioriteringar, slöseri, korruption osv.

Inser inte journalistsnillerna att de med sina ”avslöjande” underminerar en redan hårt drabbad yrkeskår? Vem tüsan främjas av det? Jag kan inte komma på nån. Inte i det långa loppet.

Skäms på media.
Skäms på ostolta yrkesmän.
Skäms på alla kriminella också när jag ändå håller på.

9.2 - om att vara ett Blåbär, del 1.
10.2 - om lagens långa tarm?
6 comments Lägg till din
 1. Jag gillar ditt inlägg, ibland undrar jag så hur folk tänker…

  För tyvärr är det ju så att tidningarna skriver om det många vill läsa…

  Det försvarar ju absolut inte den enskilda polismannen, men herregud, kan dom inte skriva om något bra, i alla fall ibland :S

  //Sol på dig

 2. Hej söta och snälla du!

  Tack för alla dina snälla kommentarer. Har jag blivit väldigt glad över! Ibland går inte livet på räls, alla har vi upp o nedgångar. Tur är väl det så man kan uppskatta när det går bra!

  Usch ja. Alla fokucerar vi på fel saker ibland – media som privatpersoner. Jag borde sitta i mitt arbetsrum och läsa på om våra andningsorgan! hm Istället sitter jag och tittar på How I met your mother och 2½ men. =P

 3. Och för att säga en sak till ang "ostolta yrkesmän". Är så arg när jag är på sjukhuset och ser, och har även själv haft, läkare och sjuksköterskor som inte bryr sig om sitt arbete. De vet inte för vem de är där för osv… Handlar bara om pengar och lönen. Är inte sjukvårdspersonalen där för att de vill ta hand om patienter. Usch, jag ska aldrig bli sån och jag tror verkligen att jag inte är en sån person ändå! Hur som helst, tycker det är sorgligt… Har tänkt mycket på det på praktiker o på jobbet osv. =(

 4. ja jag ska köpa ett startkitt som finns för att prova. Min hy är normal/torr så jag hoppas dermalogica visar något resultat på hyn

 5. Petra: jag skulle kunna tänka mig att problemet är att det är det dom överhuvudtaget inte gör. tänker vill säga. folket alltså. 🙁

  mår förresten familjen bättre nu din stackare?

  Alexandra: du har så skrämmande rätt. det handlar ju om rätt person på rätt plats. t ex passar du görbra framför tv:n. skolböckerna finns ju kvar liksom…

  massa krams till dig!

  Erika: tror det blir görbra!

  S@tu: njä. ingen förutom skvallerblaskägarna och dylika. blä.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *