Dagsens tips: Melodifestival.

7.2 - om en dag från femtonmånading.
8.2 - en gästbloggning (om Melodifestivalen, del 1)

Intresset svajar lite, inte lika spikad framför TV:n som förr, men till ikväll är ändå meny planerad, öl på kylning, snacks beställda, gäster inbjudna och licens betald.

Via text-TV fick jag igår veta att Petra Mede är ”redo för schlaget”. Fånigt skämt av studentikos lundakaraktär: alltså helt i min smak :) Petra Mede är en sån där flamskomiker som kan bli för mycket. När hon håller sig ovan tramsnivå är hon riktigt bra. Hur bra återstår att se. Ikväll. Smäller. Det.

Må nästbästa låt vinna!

7.2 - om en dag från femtonmånading.
8.2 - en gästbloggning (om Melodifestivalen, del 1)
8 comments Lägg till din
 1. Hungrig, törstig, handlad, inbjuden och "snart" på väg. Såååå kul att hänga en hel kväll. Alldeles för länge sedan!

 2. Stalkern: jaaa! eller hur!

  ps. blidde lite ändring för ölen var slut visst. hoppas det funkas med vin?

 3. vad tyckte du om melodifestivalen då? själv såg jag inte den – jag är inte så mycket för det faktiskt. när själva riktiga melodifestivalen är kollar jag dock! 😀 då är det roligt – men nu är det bara drygt tycker jag. haha! japps – ännu en resa. nu fyller mamma 50 😀 de är gott de 😉

 4. Alexandra: ehum. liite rödvin hade varit fint i mitt fall också tror jag… 🙂

  Dagens Eko: ser det som ett tillfälle för umgåsning. och eftersom jag inte följer nåt annat spektakel så har jag massa energi att lägga på det här!

  Tesstamente: välkommen!

  ja?

  det är väl klart.

  frida: jag tittar när jag inte har nåt annat för mig. just den här veckan hade vi bokat upp oss för att titta på programmet. dyker det upp nåt roligare är jag inte den som är den. typ.

  Maddah: nja. både och. jag tyckte hon var rätt bra faktiskt. självdistans är en bra grej. och hon var snabb i garderoben!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *