7 comments Lägg till din
 1. Hmmm… länge sen jag hade den kunskapen. Men på Minis tid så hade jag en liten från "graco", dock med stora låsbara hjul. Dom små hjulen är värdelösa om det inte är torr asfalterad väg, tycker då jag iaf.

 2. Vi har en MacLaren Techno XLT. Är toknöjd med den. Fäller ihop den med en hand (och en fot iofs), den har ett smart bärhandtag på ena sidan, små fickor back på sufletten för smågrejs. Den blir rätt avlång ihopfälld då handtagen inte viks ihop om du fattar. Den har 5 punkts-sele och nästintill fullt liggläge. Iselin som som en stock i den då hon var knappt fyra måndader. Tror den väger kring 7 kg så det kanske var lite tyngre än du tänkt dig?! Det jag tycker bäst om jämfört med de andra paraplyvagnarna de hade på babyshop är att hjulen är mjukare och det blir inte lika "skrangligt" på ojämn asfalt. Däremot kan man bara glömma att köra i decimeterdjup blötsnö. Hjulen blir som snöbollar!

 3. Hmm, nu vet jag ju inte vad du anser är dyrt. Vi köpte våran med 30% rabatt för 2200 tror jag när de sålde ut sommarens modeller i höstas. Tyckte det var värt tusenlappen mer för att slippa de där riktigt hårdplastiga hjulen som de andra vagnarna hade.

  God vagn-shopping! 🙂

 4. tack för tips! det där med hjulen är ett återkommande problem har jag förstått. men. de fyra dagar om året det snömoddar kan vi förmodligen släpa fram tunga artilleriet (as in Crescent)!

  Dagens Eko: graco känner jag till som märke, men inte deras sulkysar. är dom lättkörda? och lättviktiga? jag menar, om din var bra när Mini var ännu miniare så borde den ju liksom inte utvecklats bakåt!? 😉

  anna: nja. egentligen hade jag la tänkt mig en femhundring eller så ;D vagnens huvudsyfte är att transportera vid korta promenader å på rörlig fot (buss- tåg-, spårvagnsresor osv). men framför allt ska den användas när vi går till och från min mamma – som bor på fjärde våning utan hiss… dessutom hade hon kunnat låna vagnen om hon vill passa Maali, och kunna ta sig ut ur lägenheten (på egen hand). därav önskemålet "vagn under ena armen, kiddo under andra"!

 5. Jaaaaaaa (vilken toppenidé)köp genast lättburen sulky så jag kan promeneras med Maali….. jag kanske ska köpa den själv?

  mr

 6. Dagens Eko: jag tror att din vagn är skitbra! men den är kanske en sån man köper om man haft en tjugokilos stridsvagn och vill manövrera nåt smidigare? 🙂

  mrmr: köpas själv är ju en idé. eller ihop? kan kanske kollas på det på lördag dag? jag är ledig då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *